טארט גבינה אוראו ונוטלה ב 10 דקות!

טארט מושלם ב10 דקות הכנה! טעים ברמות ושילוב טעמים מנצח!

מצרכים לתבנית פאי קוטר 20:

לתחתית:

  • 16 עוגיות אוראו טחונות עם הקרם
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • למלית:
  • 500 מל׳ שמנת מתוקה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 3 כפות פודינג וניל
  • 225 גרם גבינת שמנת (אפשר גם גבינה לבנה)
  • 6 עוגיות אוראו
  • 2 כפות נוטלה

אופן ההכנה:

  • מערבבים את המצרכים של התחתית ומהדקים לתבנית פאי (כדאי מתפרקת)
  • מכניסים למקפיא עד שהקרם מוכן.
  • לקרם- מקציפים יחד שמנת מתוקה, אבקת סוכר ופודינג למרקם יוגורט. מוסיפים את גבינת השמנת וממשיכים להקציף לקרם יציב.
  • מחלקים את הקרם ל2 קערות.
  • בקערה אחת מוסיפים את האוראו שבור גס
  • ובקערה השנייה מוסיפים את הנוטלה.
  • את קרם האוראו מורחים על הקלתית ואת קרם הנוטלה מזלפים מעל:)
  • אפשר לקשט במיני עוגיות/אגוזי לוז/ אבקת קקאו.
  • שומרים במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד שבועיים:)

תהנו מלאאאאאא

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן