טארט מושלם ב10 דקות הכנה! טעים ברמות ושילוב טעמים מנצח!
מצרכים לתבנית פאי קוטר 20:
לתחתית:
- 16 עוגיות אוראו טחונות עם הקרם
- 50 גרם חמאה מומסת
- למלית:
- 500 מל׳ שמנת מתוקה
- 2 כפות אבקת סוכר
- 3 כפות פודינג וניל
- 225 גרם גבינת שמנת (אפשר גם גבינה לבנה)
- 6 עוגיות אוראו
- 2 כפות נוטלה
אופן ההכנה:
- מערבבים את המצרכים של התחתית ומהדקים לתבנית פאי (כדאי מתפרקת)
- מכניסים למקפיא עד שהקרם מוכן.
- לקרם- מקציפים יחד שמנת מתוקה, אבקת סוכר ופודינג למרקם יוגורט. מוסיפים את גבינת השמנת וממשיכים להקציף לקרם יציב.
- מחלקים את הקרם ל2 קערות.
- בקערה אחת מוסיפים את האוראו שבור גס
- ובקערה השנייה מוסיפים את הנוטלה.
- את קרם האוראו מורחים על הקלתית ואת קרם הנוטלה מזלפים מעל:)
- אפשר לקשט במיני עוגיות/אגוזי לוז/ אבקת קקאו.
- שומרים במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד שבועיים:)
תהנו מלאאאאאא