עוגת גבינה דלמטית מהממת!

עוגת הגבינה המושלמת! ללא רגשות אשם:)

ועכשיו באמת, עזבו את זה שהלוק שלה מהפנט, גם מי שלא בדיאטה – זו עוגת הגבינה הכי טעימה וקלילה שיש! מכינה אותה כל שישי קבוע!

מצרכים:

  • 500גרם גבינה לבנה 5 אחוז
  • 450גרם גבינת שמנת 5 אחוז
  • 6כפות תחליף סוכר (או כוס סוכר)
  • 3כפות קורנפלור
  • 2כפות פודינג וניל
  • 4 ביצים L
  • 1כפית תמצית/מחית וניל
  • 2 כפות קקאו לתערובת החומה

אופן הכנה

  • מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים והסוכר לתערובת חלקה. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  • מעבירים שליש מהתערובת לקערה חדשה, מוסיפים את הקקאו ומערבבים היטב.
  • מחממים תנור לחום של 125 מעלות.
  • משמנים היטב את התבנית ומוזגים מעט מהתערובת הלבנה למרכז העוגה. בעזרת כפית יוצרים תלוליות של התערובת החומה. לוקחים עוד מהתערובת הלבנה והפעם בעזרת כף מכסים את כל הכתמים החומים. יוצרים שוב תלוליות עם התערובת החומה וכך הלאה עד שנגמרת התערובת החומה.
  • דופקים מעט את התבנית על משטח להוצאת בועות האוויר ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך שעה עד שהעוגה יציבה בשוליים ומעט רוטטת במרכזה.
  • מוציאים את העוגה, מצננים ומכניסים למקרר ללפחות 5 שעות לפני ההגשה!
  • ניתן לשמר את העוגה במקרר עד 6 ימים.

מושלמתתתת חובה להכין! תהנו!

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן