טארט קרם ברולה עם הפתעת קינדר

טארט קרם ברולה מושלםםם בלי יותר מידי עבודה (כמו שאני אוהבת😉)

תחתית ביסקוויטים והפתעת אצבעות קינדר😍

מצרכים לתבנית פאי 20 או 22:

לתחתית:

  • 250 גרם ביסקוויטים (שרוול)
  • 200 גרם חמאה מומסת

לקרם ברולה:

  • 500 מ״ל שמנת מתוקה
  • חצי כוס סוכר
  • כפית מחית/תמצית וניל
  • 5 חלמונים
  • קורט מלח
  • אצבעות קינדר (לא חובה)

אופן ההכנה:

  • נחמם תנור ל150 מעלות ונשים קערת מים רותחים בתחתית התנור.
  • נטחן את הביסקוויטים לאבקה.
  • נוסיף חמאה מומסת ונערבב לאיחוד.
  • נעביר לתבנית פאי ונהדק הייטב (כמו בסרטון)
  • נכניס למקפיא ל10 דקות ובינתיים נכין את קרם הברולה.
  • בסיר קטן נביא לרתיחה שמנת, סוכר, וניל ומלח.
  • נערבב את החלמונים ונוסיף את תערובת השמנת בהדרגה תוך כדי ערבוב מהיר (השוואת טמפרטורות)
  • נסנן את התערובת.
  • נוציא את הקלתית מהמקפיא, נסדר את הקינדרים ונשפוך מעל את תערובת הברולה.
  • נכניס בזהירות לתנור, 150 מעלות 30 דקות.
  • לאחר האפייה נקרר את הטארט במקרר 4 שעות , נחתוך, נוסיף כפית סוכר לכל חתיכה ונשרוף עם ברנר.
  • אם אין לכם ברנר – תקפיאו את הטארט הייטב (4 שעות)
  • תוסיפו סוכר, תחממו תנור על מצב גריל בחום הכי גבוהה בתנור, תכניסו את הטארט ל2 דקות (שימו עין שלא ישרף מידי!)
  • שומרים במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד שבועיים. ממליצה לשמור תמיד במקפיא וכל פעם שרוצים לאכול- להוציא חתיכה ולשרוף…

תהנו מלא😍😍😍😍😍

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן