מתכון מהיר ומושלם לפסח, לרגע האחרון😍 בלי ביצים, בלי חמאה ובלי שום דבר שחסר😅😅😅 חג שמחחח אהוביםםםם
כל מתכון מתאים ל10 קינוחי כוסות (כוסות קטנות)
למוס מוקה:
- 150 גרם שוקולד לבן
- 250 מל' שמנת מתוקה כף מחית קינדר – כף אחת בלבד, אם תשימו יותר- לא תצליחו להקציף!(או הסוד שלי- ממרח השחר אגוזים שיש לו טעם בולללל כמו של קינדר)
אופן ההכנה:
- ממיסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות במיקרו.
- נותנים לו טיפה להתקרר בזמן שאנחנו מקציפים את השמנת….
- מקציפים את השמנת מתוקה עם הקפה או הקינדר לקצפת יציבה.(אם אתם שמים מחית קינדר- עדיף שקודם תתחילו להקציף ואז תוסיפו את המחית, הקצף עולה מהר יותר ויציב יותר)
- מקפלים ב2 נגלות לשוקולד:)
זילפתי עם צנטר M1 אם המוס נוזלי לכם לזילוף אתם יכולים לשים אותו במקרר 10 דקות ואז הוא יתייצב יותר….
תהנווו חג שמחחח אהובים שליייי