בראוניז טריקולד – ללא גלוטן וכשר לפסח

 

היוששש אהוביםםם זה הזמן להנות מההנאות הקטנות כמו הבראוניז המושלם הזה! קל להכנה, בלי מיקסר, וטעים ברמות קשות!!!!

מצרכים לתבנית בקוטר 20 או 2 תבנית אינגליש קייק (השתמשתי ברינג אינגליש גדול ונשארה לי בלילה) :

  • 70 גרם שוקולד (לבן/מריר/חלב)
  • 60 גרם חמאה

ממיסים יחד במיקרו ומוסיפים:

  • 2 כפות סוכר
  • כף קקאו (רק לשוקולד מריר)
  • 1 ביצה
  • 1/4 כוס קורנפלור (אפשר להחליף בשקדים טחונים או קמח ״כרגיל״ כשלפ. אפשר קמח תפוח אדמה, אבל המרקם יהיה שונה)
  • קורט מלח (אל תוותרו על המלח!!)
  • מעבירים לשקיות זילוף (לא חייב, אפשר ליצור כתמים מבולגנים עם כף)
  • מזלפים פסים או תלוליות
  • מיישרים מעל עם פלטה או כף (לא נורא אם הצבעים מתבלגנים)
  • דופקים את התבנית על המשטח להוצאת בועות אוויר
  • אופים על 170 מעלות (תנור שחומם מראש) 20-30 דקות – שקיסם שננעץ יוצא יבש.

חוזרים על המתכון עם שלושת השוקולדים

 

לגנאש:

  • גנאש לבן – 80 גרם שוקולד לבן ו40 מל׳ שמנת מתוקה מומסים במיקרו
  • גנאש חלב – 70גרם שוקולד חלב ו40 מל שמנת מתוקה מומסים במיקרו
  • גנאש מריר – 60גרם שוקולד מריר ו50 מל׳ שמנת מתוקה מומסים במיקרו
  • מזלפים כתמים לאחר שהבראוניז התקרר מכניסים למקפיא לשעה , או למקרר ל3 שעות לפני החילוץ (אפשר להשאיר בתבנית ולא לחלץ:)
  • מזלפים כתמים לאחר שהבראוניז התקרר מכניסים למקפיא לשעה , או למקרר ל3 שעות לפני החילוץ (אפשר להשאיר בתבנית ולא לחלץ:)

תהנו מלא!

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן