היוששש אהוביםםם זה הזמן להנות מההנאות הקטנות כמו הבראוניז המושלם הזה! קל להכנה, בלי מיקסר, וטעים ברמות קשות!!!!
מצרכים לתבנית בקוטר 20 או 2 תבנית אינגליש קייק (השתמשתי ברינג אינגליש גדול ונשארה לי בלילה) :
- 70 גרם שוקולד (לבן/מריר/חלב)
- 60 גרם חמאה
ממיסים יחד במיקרו ומוסיפים:
- 2 כפות סוכר
- כף קקאו (רק לשוקולד מריר)
- 1 ביצה
- 1/4 כוס קורנפלור (אפשר להחליף בשקדים טחונים או קמח ״כרגיל״ כשלפ. אפשר קמח תפוח אדמה, אבל המרקם יהיה שונה)
- קורט מלח (אל תוותרו על המלח!!)
- מעבירים לשקיות זילוף (לא חייב, אפשר ליצור כתמים מבולגנים עם כף)
- מזלפים פסים או תלוליות
- מיישרים מעל עם פלטה או כף (לא נורא אם הצבעים מתבלגנים)
- דופקים את התבנית על המשטח להוצאת בועות אוויר
- אופים על 170 מעלות (תנור שחומם מראש) 20-30 דקות – שקיסם שננעץ יוצא יבש.
חוזרים על המתכון עם שלושת השוקולדים
לגנאש:
- גנאש לבן – 80 גרם שוקולד לבן ו40 מל׳ שמנת מתוקה מומסים במיקרו
- גנאש חלב – 70גרם שוקולד חלב ו40 מל שמנת מתוקה מומסים במיקרו
- גנאש מריר – 60גרם שוקולד מריר ו50 מל׳ שמנת מתוקה מומסים במיקרו
- מזלפים כתמים לאחר שהבראוניז התקרר מכניסים למקפיא לשעה , או למקרר ל3 שעות לפני החילוץ (אפשר להשאיר בתבנית ולא לחלץ:)
- מזלפים כתמים לאחר שהבראוניז התקרר מכניסים למקפיא לשעה , או למקרר ל3 שעות לפני החילוץ (אפשר להשאיר בתבנית ולא לחלץ:)
תהנו מלא!