טארט פירות יער ללא אפייה

בשיתוף פודי ונינג'ה

מצרכים:

לתחתית:

  • 1 חבילה פתי בר וניל
  • 24  יחידות
  • 150 גרם חמאה מומסת

למילוי:

  • 150 גרם פירות יער קפואים מופשרים
  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 50 גרם חמאה

אופן הכנה:

  • נשים את הביסקוויטים בתוך הבלנדר ונלחץ על פונקציית BLEND על עוצמת MEDIUM לקבלת פירורים דקים.
  • נעביר את הפירורים לקערה ונוסיף חמאה מומסת. לערבב טוב עד שהחמאה נספגת בביסקוויטים.
  • נעביר לקלתית ונהדק לתחתית ולשוליים. נכניס למקפיא ל-10 דקות.
  • בינתיים נכין את המילוי: נשים את פירות היער בתוך הבלנדר ונלחץ על פונקציית BLEND על עוצמת MEDIUM. נעבור לפעולת COOK על עוצמה MEDIUM כ-2 דקות ומידי פעם נערבל כדי לפזר את החום.
  • נוסיף את השוקולד הלבן ושוב נפעיל את פעולת COOK על עוצמת MEDIUM ל-2 דקות. מידי פעם נערבל עד שכל השוקולד נמס בתערובת ומתקבלת תערובת אחידה.
  • נוסיף את החמאה ונפעיל שוב את תכנית COOK בעוצמה MEDIUM להמסה מלאה.
  • נשפוך את המילוי לתוך הקלתית ונכניס למקפיא לשעה.
  • לאחר שעה אפשר לקשט בפירות טריים, דובדבני אמרנה, שוקולד לבן מגורד ומה שבא לכם.

ניתן להכין גם כך אם אין לכם את הבלנדר:

טוחנים פתי בר ומוסיפים חמאה מומסת. מערבבים ומעבירים לתבנית פאי. מהדקים הייטב. מכניסים למקפיא ל10 דקות.

למילוי- טוחנים פירות יער או משתמשים מראש במחית פירות. ממיסים במיקרו את פירות היער עם שוקולד לבן וחמאה. מערבבים לאיחוד. שופכים מעל הקלתית. נותנים לפאי להתייצב במקפיא כחצי שעה ומקשטים.

שומרים במקפיא עד שבועיים או במקרר עד שבוע:)

תהנו מלאא

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן