ארטיקינדר – כמו מגנום רק בביצת קינדר! מתכון מושלם וקל שכובש את ליבם של הילדים (טוב נו, גם את ליבם של המבוגרים:)
מצרכים ל8 ביצי קינדר:
- 8 ביצי קינדר
- 4 יחידות קינדר בואנו
- 250 מל שמנת מתוקה
- כף פודינג וניל
- 2 כפות חלב מרוכז (או מייפל טהור)
- 100 גרם שוקולד לבן מומס
- סוכריות צבעוניות
- מקלות ארטיק
אופן ההכנה:
- טוחנים את אצבעות הקינדר.
- מקציפים שמנת, פודינג וחלב מרוכז לקצפת יציבה.
- מערבבים פנימה את ממרח הקינדר בתנועות קיפול עד לאיחוד.
- מעבירים לשקית זילוף (לא חובה אבל זה נוח)
- פותחים ביצת קינדר, ממלאים בגלידה, שמים מקל במרכז וסוגרים את 2 החצאים.
- מעמידים את ביצי הקינדר בתוך כוסות ומכניסים למקפיא ל3 שעות.
- ממיסים את השוקולד הלבן בפולסים של 30 שניות ומערבבים עד שנמס.
- מעבירים לשקיץ זילוף, גוזרים חור קטן ומזלפים בחלק העליון של הביצה:)
- שמים מיד סוכריות (השוקולד מתקשה במהירות)
- שומרים במקפיא עד חודש:)
תהנוווו (: