קצפת יציבה לעיטוף וזילוף

 

היה בא לי לגוון, ובמקום רק מתכון לתת לכם ידע במשהו אחר:) קורה לי מלאאא פעמים שהצנטרים שלי הולכים לאיבוד, או שאין לי כוח לשטוף אותם😂 אז אני משתמשת בטכניקה הזאת וזה לא פחות ממושלם!!!!

 

לקצפת (מספיקה לעיטוף עוגה בקוטר 18 חיצונית בלבד או לזילוף 15 קאפקייקס) מצרכים:

  • 500 מל שמנת צמחית
  • 4 כפות פודינג וניל שימו לב שההקצפה על מהירות גבוהה אבל לא הכי גבוהה.
  • שימו לב שאני מקציפה קודם את השמנת בלי הפודינג כדי לתת לה לעלות מעצמה לפני שאני מייצבת אותה עם פודינג. כך מקבלים קצפת מושלמת ונוחה לעבודה ומקבלים תוצאה יפה וחלקה הרבה יותר מקצפת חלבית.
  • לדריפקייק רצוי להשתמש חיצונית בקצפת צמחית (גם אם העוגה חלבית, למלא אותה בקרם חלבי ורק חיצונית לצפות בצמחית).
  • אל תשאלו אותי על גלידן, אני פחות מתחברת🤪
  • קצפת צובעים עם צבעי מאכל ג׳ל או אבקה בלבד (לא משתמשים בצבע עם מים שיש בסופר, זה יהרוס לכם את הקצפת)
  • חיזקתי את שקיות הזילוף בסלוטייפ כדי לקבל צורה יותר ברורה… זה לא חובה ואפשר מראש להשתמש בשקיות חזקות יותר:)

 

מקווה שנהנתם מהסרטון❤️

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן