קוביות בייגלה וסוכריות קופצות

קוביות בייגלה עם מוס שוקולד וציפוי מגנום וסוכריות קופצות! נשמע חלום? זה מציאותי:)

מצרכים לתבנית בקוטר 22 (אפשר ריבוע או עיגול, אפשר חד פעמי, אפשר 2 אינגליש)

לתחתית:

  • 4 כוסות בייגלה (200 גרם)
  • 150 גרם חמאה
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • *טוחנים בייגלה דקק, ממיסים חמאה ושוקולד במיקרו, מעבירים לבייגלה, מערבבים ומהדקים לתבנית, מכניסים למקפיא ומכינים בינתיים את הקרם.
  • 250 מל׳ שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 30 גרם שוקולד מריר (אפשר גם רק חלב או רק מריר)
  • *ממיסים את השוקולדים בפולסים קצרים במיקרו עד שנמס. מקציפים שמנת מתוקה למרקם יציב. מעבירים רבע מהקצפת לשוקולד ומערבבים מהר. מעבירים עוד רבע ומערבבים מהר. מעבירים את כל השוקולד לשאר הקצפת ומערבבים בתנועות קיפול. מעבירים את התערובת לתחתית , מיישרים ומקפיאים 4 שעות.
  • לאחר 4 שעות חותכים לקוביות ומחזירים למקפיא.

מכינים ציפוי (הציפוי הספיק לי לחצי מהקוביות- 9 קוביות, חצי השארתי בלי ציפוי… גם טעים! מי שרוצה לצפות הכל תכפילו את כמות הציפוי):

  • 200 גרם שוקולד חלב סוכריות קופצות
  • 20 גרם חמאת קקאו (או 2 כפות שמן, קחו בחשבון שעם חמאת קקאו יוצא יותר קראנצ׳י)
  • חופן בייגלה (תשברו עם הידיים לחתיכות קטנות)
  • קורט מלח (אל תוותרו)
  • *ממיסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות עד שנמס, מוסיפים חמאת קקאו מומסת או שמן, מלח, בייגלה ומערבבים.
  • טובלים את הקוביות ומניחים מעל בייגלה זהב:)

לבייגלה זהב:

  • ציפיתי אותם בצימקאו מומס, לאחר שיתייבש צבעתי עם אבקת צבע זהב מהולה במעט אלכוהול ולאחר שיתייבש עברתי עם מכחול ואבקה בלבד – מה שנתן לי איטום מושלם וצבע חזק!
  • שומרים במקפיא עד חודש, אפשר גם במקרר… כדאי במקפיא – זה נשמר מעולההה!

תהנו מלאאא #אוהבת ❤️

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: