פנקייק סופלה יפני, אוורירי ופלאפי בטירוף עם טריק מגניבבבב שכולם יכולים להכין!
מצרכים ל4 יחידות גבוהות כמו בסרטון:
- רבע כוס חלב (60 מל) אפשר מים לפרווה
- חלמון
- 25 גרם חמאה מומסת (או 2 כפות שמן לפרווה)
- כפית תמצית וניל
- 4 כפות גדושות קמח (65 גרם)
- חצי כפית אבקת אפייה
- 3 חלבונים
- 4 כפות סוכר
- מכינים את הרינגים לפי הסרטון (אם יש לכם רינגים בבית כמובן שאפשר להשתמש בהם)
- משמנים הייטב את הרינגים בספריי שמן בקערה מערבבים חלב, חלמון, חמאה ותמצית וניל.
- מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים לאיחוד.
- במיקסר מקציפים חלבונים עם סוכר בהדרגה עד לקצף יציב (אם אין לכם מיקסר אפשר גם עם מטרפה, זה יקח קצת יותר זמן)
- מעבירים שליש מהקצף לתערובת השנייה ומערבבים.
- מוסיפים את שאר הקצף ומערבבים בתנועות קיפול.
- מעבירים לשקית זילוף (לא חובה אבל זה נוח)
- שמים את הרינגים על המחבת (לשמן גם את המחבת טיפה)
- ממלאים עד 2/3 מהגובה מטפטפים טיפות של מים על המחבת ליצור אדים שיתנו לחות לפנקייקים וסוגרים את המכסה – 8 דקות על אש נמוכה (לא לפתוח את המכסה ב8 דקות הראשונות, לאחר 8 דקות אם הפנקייק ממש רטוב למעלה תסגרו לעוד 2 דקות)
- הופכים את הפנקייק עם הרינגים ומכסים ל4 דקות נוספות מצננים מעט ומקלפים את הרינג:)
- שמים איזה תוספת שרוצים ונהנים מביס מושששש!!!!
בתיאבוןןן (: