עוגיות פקאן צ'יפס

עוגיות חמאתיות, קראנצ'יות מבחוץ, רכות מבפנים – לאוהבי פקאן כמוניייי.

 

מצרכים ל30 עוגיות בינוניות:

  • כוס חד פעמית שקופה 120 גרם חמאה בטמפרטורת החדר (או מחמאה לפרווה)
  • חצי כוס סוכר לבן
  • כוס סוכר חום
  • ביצה אחת XL
  • כוס וחצי פקאן טחון (100 גרם)
  • כוס וחצי קמח (150 גרם)
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • 3/4 כוס שוקוציפס לבן
  • 3/4 כוס שוקוציפס חלב/מריר
  • שברי פקאן
  • קורט מלח

 

אופן ההכנה:

  • בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה מלח וסוכרים כ2 דקות.
  • מוספים ביצה וממשיכים לאיחוד.
  • מוספים פקאן, קמח , אבקת אפייה ומערבלים.
  • לבסוף מוסיפים את השוקולדים ושברי הפקאן.
  • התערובת צריכה להיות קרמית:)
  • מכניסים למקפיא לשעה. מגלגלים לכדורים:) אם התערובת חוזרת להיות רכה – תחזירו למקפיא… חייב לגלגל מהר:) תשמנו ידיים וזה יעזור לכם:)
  • אפשר להוסיף מעל עוד שוקולדים ופקאן
  • מכניסים לתנור שחומם ל160 מעלות כ10 דקות טורבו- עד שהן שחומות מסביב ורכות במרכז:) לא נוגעים בהן עד שמתקררות.
  • אפשר לזגג שוקולד מומס מעל לקישוט.
  • רצוי לאכול כמה דקות אחרי שמוציאים מהתנור- הן שלמוווות
  • שומרים עד 4 ימים בטמפרטורת החדר בכלי אטום
  • אפשר להחליף את הפקאן בכל אגוז טחון אחר אפשר שלמור בכלי אטום לפני האפייה במקפיא ובכל פעם להוציא כמה עוגיות ולאפות.
  • זמן האפייה יהיה כ15 דקות.

 

תהנווו❤️❤️❤️❤️

 

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: