סופט בראוניז קוקיז

סופט בראוניז קוקיס:

  • מצרכים ל20 עוגיות:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 20 גרם שוקולד חלב (אפשר להחליף למריר לפרווה)
  • 40 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
  • ביצה L
  • קורט מלח
  • 80 גרם סוכר חום (חצי כוס חד״פ)
  • 60 גרם קמח- 3/4 כוס (ניתן להחליף בקורנפלור לגרסת ללא גלוטן/ כשל״פ)
  • כף קקאו
  • כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

  • בקערה מערבבים עם מטרפה ביצים, סוכר ומלח (ניצן להקציף במיקסר לעצלנים) עד לתערובת תפוחה ובהירה. 
  • בקערה נפרדת ממיסים שוקולד וחמאה. 
  • מערבבים את הביצים לתערובת השוקולד בתנועות קיפול.
  • מוסיפים את היבשים ומקפלים. 
  • בשלב הזה אפשר להעביר לשקית זילוף ולזלף במגש עיגולים במרווחים גדולים , להוסיף מעל שוקוצ׳יפס. 
  • או
  • להוסיף חצי כוס שוקוצ׳יפס לבלילה. להכניס למקפיא לחצי שעה. לגלגל עם הידיים ולהניח במגש האפייה. 
  •  
  • אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 8-10 דקות 
  • נותנים להם להתקרר לגמרי:)
  • שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר עד 5 ימים. 

ניתן לשמור את העוגיות במקפיא לפני האפייה ולאפות כשבא לכם משהו טעים:) זמן האפייה מעט מתארך:)

תהנו מלאאא ❤️

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: