סופט בראוניז קוקיס:
- מצרכים ל20 עוגיות:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 20 גרם שוקולד חלב (אפשר להחליף למריר לפרווה)
- 40 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
- ביצה L
- קורט מלח
- 80 גרם סוכר חום (חצי כוס חד״פ)
- 60 גרם קמח- 3/4 כוס (ניתן להחליף בקורנפלור לגרסת ללא גלוטן/ כשל״פ)
- כף קקאו
- כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים עם מטרפה ביצים, סוכר ומלח (ניצן להקציף במיקסר לעצלנים) עד לתערובת תפוחה ובהירה.
- בקערה נפרדת ממיסים שוקולד וחמאה.
- מערבבים את הביצים לתערובת השוקולד בתנועות קיפול.
- מוסיפים את היבשים ומקפלים.
- בשלב הזה אפשר להעביר לשקית זילוף ולזלף במגש עיגולים במרווחים גדולים , להוסיף מעל שוקוצ׳יפס.
- או
- להוסיף חצי כוס שוקוצ׳יפס לבלילה. להכניס למקפיא לחצי שעה. לגלגל עם הידיים ולהניח במגש האפייה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 8-10 דקות
- נותנים להם להתקרר לגמרי:)
- שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.
ניתן לשמור את העוגיות במקפיא לפני האפייה ולאפות כשבא לכם משהו טעים:) זמן האפייה מעט מתארך:)
תהנו מלאאא ❤️
️