מילפיי – מתכון בסיס ועם אופציות למילוי

 

מילפיי/קרמשניט הכי קל שיש, מתכון בסיס לשלב עם כל טעם שתרצו😍
*בשיתוף מימונס

 

  • 1 חבילת עלים לקרמשניט 500 מל׳ שמנת מתוקה / צמחית לפרווה
  • 1 חבילת פודינג בטעם וניל
  • 2 כפיות קרם נוגט לקישוט: אגוזי לוז מסוכרים – ברס
  • 2 כפות מחית תות (מתותים טחונים)

 

סוכריות קונפטי לקישוט למילפיי שוקו (6 יחידות):

  • 1 חבילת עלים לקרמשניט 500 מל׳ שמנת מתוקה / צמחית לפרווה
  • 1 חבילת פודינג שוקו

 

לקישוט:

  • תחתיות מרנג להמסה: שוקולד צ׳יפס מריר 1
  • חותכים את עלי הקרמשניט לפסים בעזרת סכין מסור משוננת.
  • . מקציפים את השמנת מתוקה והפודינג למרקם יציב (היזהרו מהקצפת יתר). מחלקים את הקרם ל-3 קערות.
  • בקערה הראשונה נשאיר קרם לבן, בקערה השנייה נוסיף 2 כפיות קרם נוגט ובקערה השלישית נוסיף 2 כפות מחית תות (תות טחון). הרכבת מילפיי נוגט:
  • מניחים עלה ומעליו מזלפים קרם לבן (עם צנטר חלק- אפשר גם בלי צנטר בכלל) מעל מניחים עוד עלה ומעל מזלפים את קרם הנוגט. סוגרים בעלה נוסף.
  • הופכים את המילפיי ומזלפים מעל קרם נוגט בצורת זיגזג (בעזרת צנטר עלה). מקשטים באגוזי לוז מסוכרים. הרכבת מילפיי יום הולדת:
  • מניחים עלה, מזלפים קרם תות בעזרת שקית זילוף עם צנטר כוכב, מוסיפים סוכריות קונפטי, מניחים מעל עלה נוסף, קרם, סוכריות ועלה אחרון.
  • סוגרים בזילוף ספירלה ומקשטים בסוכריות. הכנת מילפיי שוקו:
  • חותכים את עלי הקרמשניט לפסים בעזרת סכין מסור משוננת.
  • מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג שוקו.
  • מזלפים על העלים בעזרת צנטר שתי וערב בתנועות זיגזג מלמעלה- למטה.
  • מוסיפים מעל שברי מרנג ומזגגים שוקולד מומס

 

תהנווו (:

 

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: