טארט קרם ברולה מושלםםם בלי יותר מידי עבודה (כמו שאני אוהבת😉)
תחתית ביסקוויטים והפתעת אצבעות קינדר😍
מצרכים לתבנית פאי 20 או 22:
לתחתית:
- 250 גרם ביסקוויטים (שרוול)
- 200 גרם חמאה מומסת
לקרם ברולה:
- 500 מ״ל שמנת מתוקה
- חצי כוס סוכר
- כפית מחית/תמצית וניל
- 5 חלמונים
- קורט מלח
- אצבעות קינדר (לא חובה)
אופן ההכנה:
- נחמם תנור ל150 מעלות ונשים קערת מים רותחים בתחתית התנור.
- נטחן את הביסקוויטים לאבקה.
- נוסיף חמאה מומסת ונערבב לאיחוד.
- נעביר לתבנית פאי ונהדק הייטב (כמו בסרטון)
- נכניס למקפיא ל10 דקות ובינתיים נכין את קרם הברולה.
- בסיר קטן נביא לרתיחה שמנת, סוכר, וניל ומלח.
- נערבב את החלמונים ונוסיף את תערובת השמנת בהדרגה תוך כדי ערבוב מהיר (השוואת טמפרטורות)
- נסנן את התערובת.
- נוציא את הקלתית מהמקפיא, נסדר את הקינדרים ונשפוך מעל את תערובת הברולה.
- נכניס בזהירות לתנור, 150 מעלות 30 דקות.
- לאחר האפייה נקרר את הטארט במקרר 4 שעות , נחתוך, נוסיף כפית סוכר לכל חתיכה ונשרוף עם ברנר.
- אם אין לכם ברנר – תקפיאו את הטארט הייטב (4 שעות)
- תוסיפו סוכר, תחממו תנור על מצב גריל בחום הכי גבוהה בתנור, תכניסו את הטארט ל2 דקות (שימו עין שלא ישרף מידי!)
- שומרים במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד שבועיים. ממליצה לשמור תמיד במקפיא וכל פעם שרוצים לאכול- להוציא חתיכה ולשרוף…
תהנו מלא😍😍😍😍😍