חג שמח ושנה מדהימה לכולכם❤️
לכבוד החג הכנתי קאפקקיס דבש כל כך טעימים בציפוי קרם גבינת שמנת נפוליאון:) הגבינה מעט מלוחה ובשילוב הקרם
המתוק הטעמים מאוזנים ומושלמים!
טרנד שמאוד מצליח בעולם – לחבר את הקאפקייקס בצורה כלשהי וליצור עוגה שלמה. לכבוד החג בחרתי בצורת כוורת
דבורים, אפשר לעשות גם צורה של תפוח או צורה שבא לכם!
*נעשה בשיתוף פעולה עם תנובה
מצרכים:
לקאפקייקס:
- 3 ביצים
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס דבש
- כוס שמן
- כוס מים
- 3 כוסות קמח תופח
- כפית קינמון
לקרם:
- גבינת שמנת נפוליאון של תנובה
- 2 כפות סוכר
- 2 מיכלי שמנת מתוקה
- 2 כפות פודינג וניל
- צבע מאכל ג׳ל צהוב
לדבורים השתמשתי בצימקאו צהוב, חום ולבן, המסתי במיקרוגל והעברתי לשקיות זילוף. גזרתי חור קטנטן וזילפתי ביד חופשית:)
אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים ביצים וסוכר. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב עד לתערובת חלקה וללא גושים.
- מעבירים לתבניות קאפקייקס ואופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות.
לקרם:
- בקערה מערבבים את הגבינה עם 2 כפות סוכר ומניחים בצד.
- בינתיים מקציפים שמנת מתוקה ופודינג וניל לקצפת יציבה. מערבבים את הקצפת עם הגבינה בתנועות קיפול.
- מוסיפים צבע מאכל ומערבבים לאיחוד.
- מסדרים את הקאפקייקס במגש ומזלפים את הקרם (התמשתי בצנטר עגול חלק אבל אתם יכולים פשוט לגזור את השקית לחור בינוני ולזלף ללא צנטר)
- מניחים מעל את הדבורים
- ותדאאאאםםםם פשוט מושלם לאירוח בחגים!
*כדי להכין קרם פרווה תשתמשו בשמנת צמחית של השף הלבן + 2 כפות פודינג וניל
אוהבת אתכם הכי שבעולםםםם ומאחלת לכם שנה מדהימה ומלאה בהגשמת חלומות❤️