פאי פרח נוטלה

פאי בצורת פרח, הכי פשוט שיש! בלי שום כלים מיוחדים וממצרכים שיש לכולם בבית!
זמן הכנה כולל תנור – 40 דקות! מושלם לאירוח, מושלם לסופ״ש! הגיע הזמן שגם אתם תהנו ממנו!!!!!😍😍😍

מצרכים לתבנית בקוטר 20/22:

  • 200 גרם חמאה רכה (מחמאה לפרווה)
  • 100 גרם סוכר (חצי כוס)
  • 2 חלמונים חצי כוס שמנת מתוקה (או חלב או מיץ תפוזים לגרסת פרווה)
  • 3 וחצי כוסות קמח תופח (חצי קילו) או 3 וחצי כוסות קמח עם שקית אבקת אפייה.
  • נוטלה או כל ממרח אחר
  • אופן ההכנה:
  • בקערת המיקסר עם וו גיטרה (אפשר גם עם הידיים) מערבבים חמאה + סוכר לתערובת אחידה.
  • מוסיפים חלמונים ושמנת וממשיכים בערבול.
  • מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח. מערבלים ממש מעט עד לאיחוד, את סיום הלישה מסיימים עם הידיים.
  • מקמחים את המשטח ואת הבצק ומרדדים לעובי 2 מ"מ (שימו לב שזה לא דק מידי אבל גם לא עבה)
  • קורצים עיגולים (אפשר עם כוס או חותכן עיגול… אפשר בכל גודל שיש לכם, השתמשתי בקורצן בקוטר 5 ס״מ)
  • מורחים על כל עיגול נוטלה (אפשר גם להשתמש בשקית זילוף אם זה יותר נוח לכם:)
  • מקפלים לחצי ושוב לחצי. מניחים את העלים צמוד בתבנית בצורה מעגלית.
  • אופים בתנור שחומם ל180 מעלות 25-35 דקות עד שהפאי מעט משחים (חום עליון תחתון בתנור)
  • שומרים עד 4 ימים בכלי אטום בטמפרטורת החדר (אפשר להקפיא עד שבועיים ולחמם בתנור)

תהנוווו:)

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן