מצרכים:
- 16 עוגיות אוראו טחונות
לרולדה:
- 180 גרם שוקולד מריר
- 140 מל שמנת מתוקה (או צמחית לפרווה)
- עוגיות אוראו טחונות (משאירים 2 כפות מהאוראו בצד לקרם)
לקצפת: 250
- מל׳ שמנת מתוקה (או צמחית לפרווה)
- 40 גרם פודינג וניל
לקרם אוראו:
- 3 כפות מהקצפת 👆
- כפית קקאו
- 2 כפות אוראו טחון ששמרנו בצד
אופן ההכנה:
- ממיסים יחד במיקרו שוקולד ושמנת ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים את האוראו ומערבבים (לא לשכוח לשמור בצד 2 כפות מהאוראו).
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה (תבנית מלבנית בינונית חד פעמי)
- משטחים את הגנאש לעובי של ס״מ אחד. (חשוב שיהיה דק)
- מכניסים למקפיא לשעה.
- מקציפים את השמנת והפודינג למרקם יציב.
- מפרישים 3 כפות מהקצפת לקערה חדשה.
- מוסיפים קקאו ואוראו ששמרנו בצד. מערבבים עד קבלת קרם סמיך.
מרכיבים את הסושי:
- מורחים את הקצפת על הרולדה
- את קרם האוראו מזלפים במרכז או עם צנטר עגול חלק או אפשר פשוט לגזור חור.
- מגלגלים לגלגול אחד.
- מכניסים למקפיא ל3 שעות לפחות.
- מסירים את נייר האפייה
- מגלגלים במה שאוהבים (אני גלגלתי בשוקולד לבן מגורד)
- חותכים:)
- טורפים!!!!
יצאו לי 10 יחידות סושי מהכמות הזו.
שומרים בקופסה אטומה במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד שבועיים.
תהנווווו😍❤️