מגנום עוגת גבינה

שבועות כאן🌿 הקיץ כאן☀️ יש יותר כיף מזה?
שטראוס שלחו לי חבילה מטורפת של חומרי גלם שאני ממש אוהבת! אז הכנתי לכם קינוח מושלם שיפתיע את האורחים שלכם בערב החג💃🏻
מגנום עוגת גבינה וקפה עם ליבת קראנצ׳ שמתפצפץ בפה. התעלפתי ביי.

מגנום עוגת גבינה וקפה- 6 יחידות:

מצרכים:

לקראנצ׳:

  • 10 יח׳ פתי בר של עלית
  • חצי כוס גרנולה פקאן
  • 70 גרם חמאה מומסת

לקרם:

  • 1 מיכל קטן גבינת סקי וניל
  • 5 כפות גבינת סקי
  • רבע כוס סוכר
  • 250 מל׳ שמנת יטבתה להקצפה
  • 3 כפות פודינג וניל
  • כף קפה נמס פלטיניום מומס ב2 כפות מים רותחים. 

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד מריר 
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה:

קראנצ׳:

  • במעבד מזון נטחן את כל המרכיבים
  • נעביר למשטח בין שתי ניירות אפייה ונהדק למלבן. 
  • נכניס למקפיא ובינתיים נכין את הקרם:
  • בקערה נערבב את הגבינות והסוכר ,
  • במיקסר נקציף שמנת מתוקה ופודינג למרקם יוגורט. 
  • נאחד עם תערובת הגבינה בתנועות קיפול. 
  • נעביר חצי מהתערובת לקערה חדשה ונוסיף קפה נמס מהול במים רותחים. נערבב לאיחוד. 
  • נחתוך את הקראנץ׳ שהתקרר למלבנים:)
  • נעביר את הקרמים לשקיות זילוף ונמלא את התבניות (זה בסדר גם עם כף😉) שכבה לבנה, מלבן קאנצ׳ ושכבת קפה. נשים מקל ונכניס למקפיא לפחות ל3 שעות. 
  • נחלץ את המגנום. 
  • נטבול בשוקולד פרה מומס עם 2 כפות שמן. 
  • נחזיר למקפיא להתייצבות:)
  • שומרים במקפיא עד 3 שבועות

תחליפים- במקום קפה אפשר ממרח כלשהו או שאפשר גם בלי בכלל:)
אפשר להחליף את השוקולד המריר לכל שוקולד אחר באותה הכמות. 
אפשר להחליף גרנולה ב7 יחידות פתיבר. 
את התבניות אפשר להשיג בחנויות אפייה ברחבי הארץ או באיביי בזול ממש:)

חג שבועות שמחחח ובתיאבון❤️

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן