שבועות כאן🌿 הקיץ כאן☀️ יש יותר כיף מזה?
שטראוס שלחו לי חבילה מטורפת של חומרי גלם שאני ממש אוהבת! אז הכנתי לכם קינוח מושלם שיפתיע את האורחים שלכם בערב החג💃🏻
מגנום עוגת גבינה וקפה עם ליבת קראנצ׳ שמתפצפץ בפה. התעלפתי ביי.
מגנום עוגת גבינה וקפה- 6 יחידות:
מצרכים:
לקראנצ׳:
- 10 יח׳ פתי בר של עלית
- חצי כוס גרנולה פקאן
- 70 גרם חמאה מומסת
לקרם:
- 1 מיכל קטן גבינת סקי וניל
- 5 כפות גבינת סקי
- רבע כוס סוכר
- 250 מל׳ שמנת יטבתה להקצפה
- 3 כפות פודינג וניל
- כף קפה נמס פלטיניום מומס ב2 כפות מים רותחים.
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה:
קראנצ׳:
- במעבד מזון נטחן את כל המרכיבים
- נעביר למשטח בין שתי ניירות אפייה ונהדק למלבן.
- נכניס למקפיא ובינתיים נכין את הקרם:
- בקערה נערבב את הגבינות והסוכר ,
- במיקסר נקציף שמנת מתוקה ופודינג למרקם יוגורט.
- נאחד עם תערובת הגבינה בתנועות קיפול.
- נעביר חצי מהתערובת לקערה חדשה ונוסיף קפה נמס מהול במים רותחים. נערבב לאיחוד.
- נחתוך את הקראנץ׳ שהתקרר למלבנים:)
- נעביר את הקרמים לשקיות זילוף ונמלא את התבניות (זה בסדר גם עם כף😉) שכבה לבנה, מלבן קאנצ׳ ושכבת קפה. נשים מקל ונכניס למקפיא לפחות ל3 שעות.
- נחלץ את המגנום.
- נטבול בשוקולד פרה מומס עם 2 כפות שמן.
- נחזיר למקפיא להתייצבות:)
- שומרים במקפיא עד 3 שבועות
תחליפים- במקום קפה אפשר ממרח כלשהו או שאפשר גם בלי בכלל:)
אפשר להחליף את השוקולד המריר לכל שוקולד אחר באותה הכמות.
אפשר להחליף גרנולה ב7 יחידות פתיבר.
את התבניות אפשר להשיג בחנויות אפייה ברחבי הארץ או באיביי בזול ממש:)
חג שבועות שמחחח ובתיאבון❤️