קפה קוריאני פרח

 

מארחת את נוי אייזן וביחד מכינות את הטרנד הלוהט של השנה האחרונה – קפה קוריאני רק הפעם בגרסת הפרחחחח (לא יודעת מה יש לי עם פרחים לאחרונה🤣🤣🤣

 

לקפה הקוריאני:

  • 5 כפות קפה נמס
  • 5 כפות סוכר
  • 5 כפות מים
  • 5 דקות הקצפה- אפשר גם עם מיקסר ידני, אפשר גם עם מטרפה- עם מטרפה זה יקח זמן ותתכוננו לספורט😛
  • מקציפים עד לקרם יציב מאודדד!
  • אפשר כמובן לשים את הקצף עם כף מעל הקפה ולא חייב לזלף!
  • השתמשנו עם צנטר עלה שנראה כמו טיפה 💧

 

תכינוווו זה טעיםםםם ופלאפיייי

 

קפה קוריאני

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: