קאפקייק קראמבל

10-12 יחידות או תבנית אינגליש קייק:

  • לגנאש:
  • 80 גרם שוקולד מריר
  • 70 מל׳ שמנת מתוקה/צמחית
  • אופן ההכנה- ממיסים יחד במיקרו
  • שמים בשקית זילוף
  • ומכניסים למקפיא לחצי שעה

לקראמבל:

  • 100 גרם חמאה(או מחמאה/נטורינה לפרווה)
  • קרה חתוכה לקוביות קטנות
  • 100 גרם קמח (3/4 כוס)
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר דמררה (אפשר גם לבן)
  • קורט מלח
  • אופן ההכנה- מערבלים עם וו גיטרה
  • או ידנית את כל המצרכים
  • עד לקבלת פירורי בצק (תזהרו מערבוב יתר כי אז תקבלו גוש בצק)
  • מניחים בצד ומכינים את הקאפקייקס.

לקאפקייקס:

  • 2 ביצים
  • 100 גרם סוכר (חצי כוס)
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/3 כוס אספרסו (או 2 כפיות קפה נמס במים חמים)
  • 1/4 כוס קקאו
  • כוס קמח תופח (או קמח
  • רגיל עם כפית
  • אבקת אפייה)
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

  • מקציפים את הביצים עם סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף בהיר. מוסיפים את שאר המצרכים הרטובים ואז לבסוף קקאו וקמח. מערבלים ממש טיפה עד לאיחוד. מוזגים לתבניות קאפקייקס עד 3/4 גובה,
  • ממלאים במרכז מהגנאש (תרגישו שהבלילה מעט עולה)
  • תכסו את הגנאש עם הבלילה של הקאפקייק (ראו תסטורי)
  • שימו מעל קראמבל בנדיבות עד סוף המנג׳ט. תאפו בתנור שחומם ל170 מעלות טורבו כרבע שעה❤️
  • שומרים במקרר בקופסה אטומה עד 5 ימים (רצוי לחמם מעט במיקרו כל פעם שאוכלים כדי שהגנאש בפנים ימס:)

תהנווו ❤️

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: