לצ׳ורוס:
- כוס חלב (240 מ״ל) או חלב שקדים לפרווה
- 100 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
- כפית מחית/תמצית וניל
- שליש כוס סוכר
- כוס קמח (140 גרם)
- בין 3-4 ביצים (לפי הגודל, תראו בסרטון את המרקם!)
- חבילת בייגלה שטוחים
לרוטב בלונדי:
- 150 שוקולד בלונדי קרמל מלוח
- 65 מ״ל שמנת מתוקה
- קורט מלח
אופן ההכנה:
- בסיר נבשל חלב , חמאה , וניל וסוכר לסף רתיחה.
- נוסיף את הקמח בפעם אחת ונערבב במהירות לקבלת בצק. נבשל את הבצק דקה/שתיים על שהנוזלים יוצאים והבצק אחיד ויחסית יבש.
- נעביר לקערת המיקסר עם וו גיטרה ונערבל 5 דקות לקירור הבצק.
- נשקשק את הביצים ונוסיף אותן בהדרגה עד למרקם סמיך (ראו סרטון) לכן חשוב לעשות את זה בהדרגה.
- הבצק יראה כאילו התפרק אבל הוא יתאחד בחזרה.
- נעביר לשקית זילוף עם צנטר כוכב משונן. נזלף עיגולים על ריבועי נייר אפייה.
- נניח במרכז 2 בייגלה שטוחים ונזלף מעל עוד עיגול בצק.
- נטגן בשמן חם (חשוב שלא יהיה חם מידי, תעשו ניסיון על אחד)
- 2/3 דקות מכל צד להשחמה. נוציא לקערה עם סוכר😍
נמיס את השוקולד והשמנת עם המלח במיקרו כדקה. נערבב לאיחוד. נשים מהרוטב מעל הצ׳ורוס, נפורר חתיכות של בייגלה מעל, טיפה מלח גס ובתיאבוןןןן😍😍😍😍