צ'ורוס בייגלה ורוטב בלונדי

לצ׳ורוס:

  • כוס חלב (240 מ״ל) או חלב שקדים לפרווה
  • 100 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
  • כפית מחית/תמצית וניל
  • שליש כוס סוכר
  • כוס קמח (140 גרם)
  • בין 3-4 ביצים (לפי הגודל, תראו בסרטון את המרקם!)
  • חבילת בייגלה שטוחים

לרוטב בלונדי:

  • 150 שוקולד בלונדי קרמל מלוח
  • 65 מ״ל שמנת מתוקה
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

  • בסיר נבשל חלב , חמאה , וניל וסוכר לסף רתיחה.
  • נוסיף את הקמח בפעם אחת ונערבב במהירות לקבלת בצק. נבשל את הבצק דקה/שתיים על שהנוזלים יוצאים והבצק אחיד ויחסית יבש.
  • נעביר לקערת המיקסר עם וו גיטרה ונערבל 5 דקות לקירור הבצק.
  • נשקשק את הביצים ונוסיף אותן בהדרגה עד למרקם סמיך (ראו סרטון) לכן חשוב לעשות את זה בהדרגה.
  • הבצק יראה כאילו התפרק אבל הוא יתאחד בחזרה.
  • נעביר לשקית זילוף עם צנטר כוכב משונן. נזלף עיגולים על ריבועי נייר אפייה.
  • נניח במרכז 2 בייגלה שטוחים ונזלף מעל עוד עיגול בצק.
  • נטגן בשמן חם (חשוב שלא יהיה חם מידי, תעשו ניסיון על אחד)
  • 2/3 דקות מכל צד להשחמה. נוציא לקערה עם סוכר😍

נמיס את השוקולד והשמנת עם המלח במיקרו כדקה. נערבב לאיחוד. נשים מהרוטב מעל הצ׳ורוס, נפורר חתיכות של בייגלה מעל, טיפה מלח גס ובתיאבוןןןן😍😍😍😍

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן