פיצה כוסמין מופחתת שומן

פיצה כוסמין 16 יחידות אישיות:

  • 2 וחצי כוסות קמח כוסמין לבן / אפשר כל קמח שרוצים (כוס מדידה אוניברסלית)
  • כפית גדושה שמרים יבשים
  • כוס ורבע מים
  • רבע כוס שמן זית
  • כפית מלח
  • שמים את כל המצרכים חוץ מהמלח בקערת המיקסר. לשים את הבצק 12 דקות (הוא אמור להיות דביק מאוד)לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח.
  • מתפיחים 45 דקות ומתחילים לעבוד:
  • שקלתי כל כדור ל35 גרם (ממש לא חובה)
  • פותחים כל כדור בצק בעזרת ידיים משומנות ישר על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • לרוטב מערבבים יחד בקערה- 3 כפות רסק עגבניות, רבע כוס מים, חצי כפית אבקת שום, קורט מלח , קורט פלפל, רבע כפית טימין, רבע כפית אורגנו

מעל:

  • גבינה צהובה 9 אחוז, בולגרית מעודנת 5 אחוז ואיזה תוספות שבא לכם! אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות 10-15 דקות:)

תהנווו ולכו להכין😉

תהנו מלאא❤️❤️❤️❤️

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן