פיצה כוסמין 16 יחידות אישיות:
- 2 וחצי כוסות קמח כוסמין לבן / אפשר כל קמח שרוצים (כוס מדידה אוניברסלית)
- כפית גדושה שמרים יבשים
- כוס ורבע מים
- רבע כוס שמן זית
- כפית מלח
- שמים את כל המצרכים חוץ מהמלח בקערת המיקסר. לשים את הבצק 12 דקות (הוא אמור להיות דביק מאוד)לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח.
- מתפיחים 45 דקות ומתחילים לעבוד:
- שקלתי כל כדור ל35 גרם (ממש לא חובה)
- פותחים כל כדור בצק בעזרת ידיים משומנות ישר על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- לרוטב מערבבים יחד בקערה- 3 כפות רסק עגבניות, רבע כוס מים, חצי כפית אבקת שום, קורט מלח , קורט פלפל, רבע כפית טימין, רבע כפית אורגנו
מעל:
- גבינה צהובה 9 אחוז, בולגרית מעודנת 5 אחוז ואיזה תוספות שבא לכם! אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות 10-15 דקות:)
תהנווו ולכו להכין😉
תהנו מלאא❤️❤️❤️❤️