חתיכת עוגה סטנדרטית ללא הציפוי 140 קלוריות. עם הציפוי- 160 קלוריות:) (חילקנו ל16 חתיכות)
נתחיל:)
עוגת גבינה שוקולד לייט:
- 500 גרם גבינה לבנה
- 400 גרם גבינת שמנת 5 אחוז
- 3 כפות קורנפלור
- 2 כפות פודינג וניל
- 100 גרם שוקולד מריר ללא תוספת סוכר מומס
- 4 ביצים
- כף קקאו
- 4 כפות סוכרזית/תחליף סוכר
לציפוי :
- 100 גרם שוקולד מריר ללא תוספת סוכר
- 100 מל׳ שמנת לבישול 10 אחוז שומן
אופן ההכנה:
- ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
- מערבבים את הגבינות עם שאר המצרכים בקערה.
- מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את תערובת הגבינה לתוך השוקולד המומס ולבסוף מחזירים את כל תערובת השוקולד לשאר הבלילה.
- מוזגים לרינג או תבנית קפיצית בקוטר 20 או 22.
- אופים על 130 מעלות כשעה ו20 דקות
- עד שהעוגה אפוייה לגמרי ומעט רוטטת במרכז.
מצננים בטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר ל3 שעות לפחות לפני החילוץ.
לגנאש:
- ממיסים במיקרו שוקולד & שמנת בפולסים עד להמסה מלאה.
- קישטנו בממרח חמאת בוטנים ללא סוכר;)
- שומרים במקרר עד 5 ימים (אם הצלחתם לא לחסל אותה ביום😂)
תהנו מלא❤️