עוגת גבינה שוקולד לייט

חתיכת עוגה סטנדרטית ללא הציפוי 140 קלוריות. עם הציפוי- 160 קלוריות:) (חילקנו ל16 חתיכות)

נתחיל:)

עוגת גבינה שוקולד לייט:

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 400 גרם גבינת שמנת 5 אחוז
  • 3 כפות קורנפלור
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 100 גרם שוקולד מריר ללא תוספת סוכר מומס
  • 4 ביצים
  • כף קקאו
  • 4 כפות סוכרזית/תחליף סוכר

לציפוי :

  • 100 גרם שוקולד מריר ללא תוספת סוכר
  • 100 מל׳ שמנת לבישול 10 אחוז שומן

אופן ההכנה:

  • ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
  • מערבבים את הגבינות עם שאר המצרכים בקערה.
  • מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את תערובת הגבינה לתוך השוקולד המומס ולבסוף מחזירים את כל תערובת השוקולד לשאר הבלילה.
  • מוזגים לרינג או תבנית קפיצית בקוטר 20 או 22.
  • אופים על 130 מעלות כשעה ו20 דקות
  • עד שהעוגה אפוייה לגמרי ומעט רוטטת במרכז.

מצננים בטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר ל3 שעות לפחות לפני החילוץ.

לגנאש:

  • ממיסים במיקרו שוקולד & שמנת בפולסים עד להמסה מלאה.
  • קישטנו בממרח חמאת בוטנים ללא סוכר;)
  • שומרים במקרר עד 5 ימים (אם הצלחתם לא לחסל אותה ביום😂)

תהנו מלא❤️

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן