עוגת גבינה רד וולווט

הפעם ב״אחד לאחד״ הלכתי לצ׳יזקייק פקטורי לטעום מעוגות הגבינה, את ה״גבינה רד וולווט״ אהבתי במיוחד!! ניסיתי כמה שיותר להגיע לטעמים, לנראות ולמרקם של העוגה:)
זו התוצאה:)

נראה מורכב אבל כל שלב בפני עצמו ממש פשוט להכנה:)

מצרכים: 

  • עוגה קוטר 22 (רינג או תבנית קפיצית)
  • עוגת רד וולווט: (בכוס חד פעמי שקוף)
  • 2 ביצים
  • כוס וחצי סוכר (280 גרם)
  • רויון- כוס (200 מל׳)
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 2 כפות חלב
  • 100 מל׳ שמן (חצי כוס)
  • כף קקאו 15 גרם
  • טיפת צבע מאכל אדום (ג׳ל)
  • 3 כוסות חדפ קמח (300 גרם)
  • כפית סודה לשתייה 5 גרם

אופן ההכנה:

  • מקציפים ביצים עם סוכר בהדרגה.
  • מוסיפים את החומרים הרטובים, מורידים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הקקאו וצבע המאכל ולבסוף את הקמח ואבקת האפייה. מרגע הוספת הקמח העיבוד הוא קצר (רק עד לאיחוד).
  • מעבירים לתבנית קוטר 22 משומנת ומרופדת בנייר אפייה.
  • אופים על 170 מעלות 40-50 דקות (עד שקייסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים)
  • מקררים לטמפרטורת החדר ולאחר מכן מיישרים את העוגה (חותכים את החלק העליון)

עוגת גבינה אפוייה:

  • 450 גרם גבינת פילדלפיה (אפשר גם גבינת שמנת אחרת)
  • 100 גרם שמנת חמוצה
  • חצי כוס סוכר
  • כף קורנפלור
  • 2 ביצים
  • כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

  • מערבבים הכלל בקערה אחת. מעבירים לתבנית אפייה (הפעם בלי נייר אפייה , זה גורם לעוגה להתכווץ. אנחנו כן רוצים שהעוגה תידבק לדפנות התבנית)
  • אופים על 100 מעלות במשך שעה עד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט. מקררים לטמפרטורת החדר ואז מקפיאים (בערך שעתיים שלוש)

קרם אייסינג גבינה:

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 225 גרם גבינת שמנת פילדלפיה (אפשר גם גבינת שמנת אחרת, רק לא את הנפוליאון כי היא לא טובה למתכון הספיציפי הזה)
  • 100 גרם אבקת סוכר

כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

  • מיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה ואבקת סוכר כמה דקות עד קבלת קרם בהיר. נוסיף את הגבינה ואבקת הסוכר ונערבל 2 דקות נוספות , וזהו:)
  • (להכין את הקרם סמוך להרכבת העוגה כי הוא מתקשה בקירור)

מרכיבים את העוגה:

  • שכבה של עוגת רד וולווט,
  • קרם אייסינג,
  • עוגת גבינה אפוייה
  • ומצפים את הכל בקרם:)
  • מקשטים מסביב בשוקולד לבן בגורד:)
  • שומרים במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד שבועיים

תהנוווו אהובים שליייי

בתיאבון❤️

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: