עוגת גבינה אוראו ושוקולד ללא ג'לטין וללא אפייה

פס גבינה אוראו ושוקולד! עוגה מדהימהההה וממכרת! הוזהרתם 🙂




המתכון לתבנית רינג 10×30

אפשר גם תבנית עגולה בקוטר 18:)

מתאים לאינגליש קייק חד פעמי (יש מצב שישאר לכם קצת תערובת לשים בכוסות:)

מצרכים:

לתחתית:

  • 16 עוגיות אוראו עם הקרם
  • 3 כפות גבינת שמנת (רצוי 30 אחוז, אבל גם עם 5 אחוז זה יעבוד)

לקרם בסיס:

  • 225 גרם גבינת שמנת (השתמשתי בנפוליאון, אפשר כל גבינת שמנת)
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 500 מ״ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות פודינג וניל

תוספות:

  • לקרם שוקולד חלב- 100 גרם שוקולד חלב מומס
  • לקרם אוראו- 4 עוגיות אוראו מרוסקות גס

לגנאש:

  • 100 מ״ל שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

  • במעבד מזון נטחן את עוגיות האוראו עם הקרם. נוסיף את גבינת השמנת ונטחן שוב עד לקבלת ממרח סמיך (אגב הוא מושלםםם כממרח אוראו, אפשר לשמור בצנצנת)
  • נעביר לתבנית ונהדק לתחתית עם הידיים.
  • נכניס למקפיא ובינתיים נכין את הקרם:
  • במיקסר נקציף גבינת שמנת עם אבקת סוכר לאחידות. נוסיף את השמנת והפודינג ונקציף עד לקרם יציב מאוד.
  • בקערה נמיס במיקרו שוקולד חלב בפולסים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס לגמרי. נוסיף מחצית מהקרם הלבן ונערבב במהירות (ממש במהירות) בתנועות קיפול עד לאיחוד.
  • במחצית השנייה של הקרם נוסיף עוגיות אוראו ונערבב (אפשר להוציא טיפה קרם לבן לשקית זילוף לקישוט- זה לא חובה)
  • נמרח את קרם האוראו על התחתית בעזרת מרית וניישר, אם אתם עושים ברינג ובא לכם שזה יצא מדוייק ויפה – מנקים עם נייר את דפנות הרינג.
  • מוסיפים מעל את קרם השוקולד ומיישרים, שוב מנקים את הדפנות.
  • מעבירים למקפיא ובינתיים מכינים את הגנאש.
  • במיקרו ממיסים שוקולד ושמנת כדקה ומערבבים לגנאש אחיד.
  • שופכים על העוגה (בלי להמתין, כשהגנאש מוכן תשפכו על העוגה)
  • אם עשיתם ברינג- מכניסים למקפיא ל5 שעות לפני החילוץ.
  • אם עשיתם בתבנית חד פעמית אפשר להעביר למקרר לשעה והיא כבר מוכנה לאכילה.
  • אחרי החילוץ- העוגה יכולה להיות במקרר ולא במקפיא (אפשר גם וגם, במקפיא היא נשמרת לאורך זמן…)

תכינו, תהנו מלאאא ואל תשכחו לתייג באינסטוש😍

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: