עוגיות שושנים תפוחים

 

היוששש חברים❤️ לכל מי שאוהב מתכונים מהירים וכיפים – המתכון הזה בדיוק בשבילכם! עוגיות שושנים תפוחים, הכי יפות שיש ב10 דקות עבודה! לעצלנים במיוחד- אתם יכולים לעשות את אותה השיטה עם בצק שמרים עלים קנוי וזה יצא לכם מושלם!

 

מתכון ל10-15 יחידות:

  • חותכים 2 תפוחים לעלי כותרת דקים כמה שאפשר.
  • מעבירים לקערה עם מים + מיץ לימון (טרי או לימונית) ומכניסים למיקרו ל3 דקות:) התפוחים מתרככים וגמישים:)

 

לבצק:

  • 100 גרם חמאה רכה (או מחמאה לפרווה)
  • רבע כוס סוכר (50 גרם)
  • חלמון אחד
  • רבע כוס מיץ תפוחים/מיץ
  • תפוזים/מים (60 מ״ל)
  • 240 גרם קמח תופח (כוס + 3/4 כוס)

 

לזילוף:

  •  כל ממרח שאתם אוהבים אני זילפתי ריבת חלב ואפשר לוטוס לפרווה:)
  • מערבלים חמאה וסוכר (אפשר במיקסר או בקערה עם כף) מוסיפים חלמון, מיץ ואת הקמח בהדרגה.
  • מערבלים לקבלת בצק נוח. אם הוא דביק לכם תוסיפו מעט קמח, אם הוא מתפורר תוסיפו כף מים😉
  • מרדדים על משטח מקומח, חותכים לפסי בצק.
  • מזלפים מעל את ריבת החלב, מסדרים את התפוחים, מקפלים את שולי הבצק ומגלגלים לדוגמת פרח😍
  • אופים על 175 מעלות 15-20 דקות עד שהם משחימים מעט.
  • אוכלים אותם באותו היום:) ל
  • מחרת הם מתרככים ופחות כיפים❤️ אפשר לשמור את הבצק במקרר לפני ההכנה ולהכין אותם לפני הערב חג;)

 

תהנו אהובייים חג שמחחחח😘

 

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: