סושי מושי – סושי שוקולד אוראו

מצרכים:

  • 16 עוגיות אוראו טחונות

לרולדה:

  • 180 גרם שוקולד מריר
  • 140 מל שמנת מתוקה (או צמחית לפרווה)
  • עוגיות אוראו טחונות (משאירים 2 כפות מהאוראו בצד לקרם) 

לקצפת: 250

  •  מל׳ שמנת מתוקה (או צמחית לפרווה)
  • 40 גרם פודינג וניל

לקרם אוראו:

  •  3 כפות מהקצפת 👆
  • כפית קקאו
  • 2 כפות אוראו טחון ששמרנו בצד

אופן ההכנה:

  • ממיסים יחד במיקרו שוקולד ושמנת ומערבבים לאיחוד. 
  • מוסיפים את האוראו ומערבבים (לא לשכוח לשמור בצד 2 כפות מהאוראו). 
  • מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה (תבנית מלבנית בינונית חד פעמי) 
  • משטחים את הגנאש לעובי של ס״מ אחד. (חשוב שיהיה דק)
  • מכניסים למקפיא לשעה. 
  • מקציפים את השמנת והפודינג למרקם יציב. 
  • מפרישים 3 כפות מהקצפת לקערה חדשה. 
  • מוסיפים קקאו ואוראו ששמרנו בצד. מערבבים עד קבלת קרם סמיך. 

מרכיבים את הסושי:

  • מורחים את הקצפת על הרולדה
  • את קרם האוראו מזלפים במרכז או עם צנטר עגול חלק או אפשר פשוט לגזור חור. 
  • מגלגלים לגלגול אחד. 
  • מכניסים למקפיא ל3 שעות לפחות. 
  • מסירים את נייר האפייה
  • מגלגלים במה שאוהבים (אני גלגלתי בשוקולד לבן מגורד)
  • חותכים:)
  • טורפים!!!!

יצאו לי 10 יחידות סושי מהכמות הזו. 

שומרים בקופסה אטומה במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד שבועיים. 

תהנווווו😍❤️

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן