עוגיות רכות ממולאות ומטורפותתת שנמסות בפה!!! טעימות גם שלושה ימים אחרי שמכינים (פחחח נראה לכם שישאר לכם משהו? 5 דקות ונגמרות😂) בקיצור – תכינוווו דחוףףףףף
מצרכים ל24 עוגיות גדולות:
- 200 גרם חמאה רכה (מחמאה לפרווה)
- כוס סוכר לבן (השתמשתי בכוס מדידה)
- ביצה
- כפית תמצית וניל
- 2 ורבע כוסות קמח
- כפית אבקת אפייה
- חצי כפית מלח
- מערבלים חמאה, סוכר , ביצה ותמצית וניל לתערובת קרמית ומוסיפים את היבשים.
- הבצק יוצא דביק וקרמי וזה בסדר. הוא מתייצב בקירור.
- חילקתי ל4 קערות לקבלת 4 טעמים. אם אתם מחלקים לפחות קערות תצטרכו להוסיף עוד כפית של ממרח.
- מוסיפים לכל קערה כפית גדושה של ממרח (איזה שרוצים, אפשר להשתמש בממרחים פרווה…)
- מערבבים ומכניסים למקרר ל20 דקות להתייצבות.
- לוקחים מתערובת העוגיות בעזרת כפית.
- משטחים. מניחים במרכז פרלין או מטבעות/קוביות שוקולד. סוגרים ומגלגלים:)
- מניחים מעל תוספות שאוהבים:)
- מניחים בתבנית עם נייר אפייה ברווחים גדולים שלא ידבקו.
- אופים בתנור שחומם ל175 מעלות כ12 דקות (זמן האפייה משתנה מתנור לתנור, כדאי לבדוק אחרי 10 דקות) העוגיות מוכנות שהן טיפה שחומות בקצוות.
- שימו לב שהן רכות בטירוףףףף שיוצאות מהתנור, תתנו להן להתקרר כמו שצריך שלא יתפרקו❤️
תהנו מלאאאאא😍😍😍😍😍