טילון בטעם החלב של הקורנפלקס


חופש גדול שמח לכולםםם
איזה כיף שקיץ וחםםם ואפשר להתפנק בטילון ביתי בטעם לא שיגרתי – בטעם החלב של הקורנפלקס!
6 מצרכים – וזה פשוט טעים!

מצרכים ל10 טילונים:
כוס קורנפלקס (כוס מדידה)
250 מ"ל שמנת מתוקה
10 גביעי גלידה
200 גרם שוקולד חלב
קליק קורנפלקס מצופה
250 מ"ל שמנת מתוקה (סך הכל במתכון 500 מ"ל שמנת)
2 כפות חלב מרוכז

לציפוי (לא חייב)
200 גרם שוקולד חלב
20 גרם חמאת קקאו (או 2 כפות שמן)

אופן ההכנה:
בקערה נשים כוס קורנפלקס ו250 מ"ל שמנת מתוקה.
נערבב ונכניס למיקרו לדקה וחצי.
נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר לשעתיים.
נמיס שוקולד חלב במיקרו בפולסים של 30 שניות ונערבב כל פעם עד להמסה מלאה.
נמזוג לגביעים ונרוקן כך שכל הגביע מצופה היטב.
נטבול את הקצה בשוקולד ומיד לאחר מכן בשברי קורנפלקס.
נניח את הגביעים בכוסות כדי ששאריות השוקולד ירדו לקצה ונכניס למקפיא.
נכין את הגלידה:
נסנן את השמנת עם הקורנפלקס ונסחט היטב את הקורנפלקס.
נעביר את השמנת למיקסר ונוסיף שמנת נוספת.
נקציף היטב עד לקצפת יציבה מאוד.
נוסיף את החלב המרוכז ונקציף עוד טיפונת לאיחוד.
נעבור להרכבה:
נזלף גלידה לתוך הגביעים עד חצי הגובה.
נוסיף קליק קורנפלקס לקראנצ'יות.
נמשיך לזלף בתנועות סיבוביות (השתמשתי בצנטר M1 הוא מושלם!)
נכניס שוב למקפיא ללילה.
וזה מוכן!!
אפשר גם לצפות בשוקולד – זה לגמרי לא חובה:
ממיסים שוקולד בנפרד וחמאת קקאו בנפרד. מערבבים את שניהם או שמוסיפים לשוקולד 2 כפות שמן ומערבבים.
טובלים את הגלידה במהירות. השוקולד מתקשה מאוד מהר:)
שומרים במקפיא עד חודש.

תהנו מלאאאאא:)

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: