גלידוניות לוטוס

מתכון ל25 גלידוניות קטנות:

  • 12 יחידות עוגיות לוטוס טחונות
  • 35 גרם חמאה מומסת/ מחמאה לפרווה
  • 250 מ״ל שמנת מתוקה (או צמחית לפרווה)
  • כף ממרח לוטוס
  • 2 כפות סירופ מייפל טבעי (או דבש, לא לוותר על זה… זה תחליף לחלב מרוכז, פחות מתוק, ומשאיר את המרקם גלידתי!)
  • לציפוי- 200 גרם שוקולד מריר
  • 30 גרם חמאת קקאו או 2 כפות שמן.

אופן ההכנה:

  • מערבבים לוטוס טחון עם חמאה. משטחים בתבנית סיליקון או באינגליש קייק.
  • מכניסים למקפיא 10 דקות, בינתיים מכינים את הגלידה. מקציפים שמנת מתוקה עם ממרח לוטוס ומייפל על לקרם יציב אך רך. מעבירים לשקית זילוף וממלאים את התבניות או את תבנית האינגליש (מעל תחתית העוגיות)
  • מכניסים למקפיא עד שקפוא לגמרי, תלוי במקפיא שלכם, אצלי זה היה מוכן אחרי 5 שעות:) (אם עשיתם באינגליש קייק זה הזמן לחתוך לגלידוניות בעזרת סכין חדה)
  • ממיסים חמאת קקאו ושוקולד בנפרד במיקרו ולאחר שהם נמסים מאחדים ביניהם. טובלים את הגלידוניות ומניחים על נייר אפייה… אפשר לזגג בלוטוס:) מחזירים למקפיא ושומרים בקופסא אטומה עד חודש;) תהנוווו אפשר להכין גם פרווה💃🏻 זה מושלם כשבא משהו טעים וזמין תמיד במקפיא:)

תהנו מלאאא #אוהבת ❤️

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: