גיוזה תירס על שמנת חמוצה😛
בלי להכין בצק!!!!!
שמרית השיקו בצק חדשששש לכיסונים, מצונן , מרודד וחתוך לעיגולים, מוכן לשימושששש😍
אני כל כך אוהבת כיסוניםםםםם אבל להכין בצק כל כך דק הופך את העניין להמון עבודה במטבח! וזהוווו יש פיתרון מהיר!
פרסום בשיתוף שמרית
כיסוני תירס (40 כיסונים)
1 חבילת בצק כיסונים שמרית
למלית תירס:
300 גרם תירס משימורים ללא נוזלים
100 מ״ל שמנת לבישול
50 גרם פרמז׳ן
2 כפות קמח/קורנפלור
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שחור
רבע כפית מלח
להגשה:
200 גרם שמנת חמוצה
כפית צ׳ילי גרוס
אופן ההכנה:
טוחנים את כל מצרכי המילוי.
מבשלים כ2 דקות על אש בינונית עד להסמכה.
מצננים ומעבירים לשקית זילוף (אפשר גם עם כפית)
מזלפים תלולית מהמילוי על גבי עיגול בצק.
מורחים מעט מים בשולי הבצק ומקפלים ל2.
יוצרים כפלים ומהדקים הייטב (ראו סרטון)
מטגנים את הכיסונים במחבת עם מעט שמן, כשהכיסונים זהובים מלמטה מוסיפים רבע כוס מים רותחים וסוגרים את המכסה לאידוי הכיסונים. 2 דקות ומוציאים להגשה.
מגישים את הכיסונים החמים על שמנת חמוצה קרה מתובלת בצ׳ילי (לא חובה אם לא אוהבים חריף, זה מוסיף ממששש)
נהנים מביס מושלםםםםם!