המתכון בשיתוף טרוביה ואתר פודי
מצרכים:
- 100 גרם שוקולד מריר
- ללא תוספת סוכר
- 3 כפות שמן קוקוס
- 4 כפות סוכר טרוביה
- 3 ביצים L
- 1 גביע יוגורט 1.5%
- או כל יוגורט שאוהבים (אפשר יוגורט סויה לפרווה)
- 1 כפית תמצית וניל
- ¼ כפית מלח דק
- ⅓ כוס אבקת קקאו
- ¾ כוס קמח כוסמין
- לבן או מלא
- 1 חופן נטיפי שוקולד צ’יפס
- אפשר גם אגוזים
אופן הכנה:
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- במיקרו ממיסים את השוקולד יחד עם שמן הקוקוס בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
- מוסיפים סוכר טרוביה ואת הביצים אחת אחרי השניה תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את היוגורט, הוניל, המלח ולבסוף את היבשים – הקקאו והקמח. מערבבים הכל לתערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית משומנת ומפזרים מעל שבבי שוקולד צ’יפס (לא חובה).
- מכניסים לתנור שחומם מראש לרבע שעה עד 20 דקות (הבראוני מוכן כשהוא יציב בשוליים ורך במרכז).
- מקררים לגמרי לפני החיתוך. שומרים בקופסא אטומה במקרר עד 5 ימים.
תהנו מלא❤️