בראוניז שוקולד יוגורט לייט

המתכון בשיתוף טרוביה ואתר פודי

מצרכים:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • ללא תוספת סוכר
  • 3 כפות שמן קוקוס
  • 4 כפות סוכר טרוביה
  • 3 ביצים L
  • 1 גביע יוגורט 1.5%
  • או כל יוגורט שאוהבים (אפשר יוגורט סויה לפרווה)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ¼ כפית מלח דק
  • ⅓ כוס אבקת קקאו
  • ¾ כוס קמח כוסמין
  • לבן או מלא
  • 1 חופן נטיפי שוקולד צ’יפס
  • אפשר גם אגוזים

אופן הכנה:

  • מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  • במיקרו ממיסים את השוקולד יחד עם שמן הקוקוס בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
  • מוסיפים סוכר טרוביה ואת הביצים אחת אחרי השניה תוך כדי ערבוב.
  • מוסיפים את היוגורט, הוניל, המלח ולבסוף את היבשים – הקקאו והקמח. מערבבים הכל לתערובת אחידה.
  • מעבירים לתבנית משומנת ומפזרים מעל שבבי שוקולד צ’יפס (לא חובה).
  • מכניסים לתנור שחומם מראש לרבע שעה עד 20 דקות (הבראוני מוכן כשהוא יציב בשוליים ורך במרכז).
  • מקררים לגמרי לפני החיתוך. שומרים בקופסא אטומה במקרר עד 5 ימים.

תהנו מלא❤️

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: