העוגה הכיייי טעימה בעולם!!! האהובה עליי ועל כל המשפחה! לא להאמין שהיא דיאטטית! מהרגע שתכינו אותה תתמכרו!
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
- 225 גרם גבינת שמנת 5%
- יוגורט קטן אישי 1% או 0% 7
- סוכרזית (שקיות, מעורבבות ב2 כפיות מים רותחים)
- 3 כפות קורנפלור
- 2 כפות פודינג וניל (יש פודינג ללא סוכר, אבל התשמשתי ברגיל:)
- 4 ביצים כפית תמצית וניל
לציפוי:
- שמנת חמוצה 9% ו2
- סוכרזית (אבקה בשקיות)
אופן ההכנה:
- מערבבים את הגבינות והיוגורט בקערה.
- מוסיפים את הביצים בהדרגה ולאחר מכן את החומרים היבשים.
- מעבירים לתבנית מרובעת 20/20 ואופים בתנור שחומם מראש ל130 מעלות כשעה עד שהעוגה יציבה אך מעט רוטטת במרכזה.
- בקערה מערבבים את השמנת חמוצה והסוכרזית.
- בסיום אפיית העוגה נוסיף מעל את השמנת החמוצה, ניישר ונכניס שוב לתנור ל5 דקות בלבד.
- נקרר את העוגה לטמפרטורת החדר ואז נכניס למקרר לפחות ל5 שעות לפני שאוכלים:)
- שומרים במקרר עד 5 ימים לא ניתן להקפיא
תהנווו😍