שניצל פילו

 

השניצל הכי טעים וקריספי שתאכלו😍
שניצל פילו😛

עם הבצק פילו של שמרית, מצונן (שנמצא במקררים ולא במקפיא) הדפים נפרדים אחד אחד, דקיקים, כיף ונוח לעבוד איתם!


פרסום ממומן בשיתוף שמרית  

 

מצרכים ל14 שניצלים:
לבלילת הביצים:
2 ביצים
כף חרדל
כף קטשופ
כף טריאקי
רבע כפית מלח
כפית פפריקה
רבע כפית שום גבישי

קילו שניצל דק
חבילת דפי פילו שמרית
כוס קמח לטבילה
בלילת ביצים שהכנו מראש

אופן ההכנה:
מערבבים את כל מצרכי בלילת הביצים לתערובת אחידה.
לוקחים דף פילו ומכווצים לצורת אקורדיון:)
טובלים את השניצל בקמח ומיד אחרי זה בבלילת הביצים כך שיהיה מצופה היטב.
מניחים בקצה האקורדיון פילו ומגלגלים 3 גילגולים.
מטגנים בשמן עמוק וחם עד השחמה יפה (אפשר גם בתנור! יוצא מעולה, 180 מעלות כ12-15 דקות)
מצננים על רשת צינון.
מגישים לצד קטשופ או פירה😛

טעיםםםםם! תהנו❤️

 

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן