רולדת M&M

מכוריםםםם ל m&m??? גם אני!! הנה מתכון לרולדה הכי מושחתת בעולם! רולדת שחיתות m&m

 

מצרכים לרולדה:

  • 5 ביצים
  • קורט מלח
  • כוס סוכר
  • חצי כוס קקאו
  • כוס קמח תופח

 

מצרכים לקרם שנטילי שוקולד:

  • 250 מל׳ שמנת מתוקה
  • 80 גרם שוקולד מריר

 

לגנאש:

  • 200 מל׳ שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • M&M – חבילה

 

אופן הכנת הרולדה:

  • מקציפים ביצים שלמות עם מלח וסוכר בהדרגה עד קבלת קצף תפוח בצבע בהיר.
  • מוסיפים את הקקאו והקמח ומערבבים בתנועות קיפול.
  • משטחים בעובי יחסית דק אבל לא מאוד -על מגש אפייה (לי יצא אחת ענקית כי יש לי תבנית תנור ענקית, אפשר 2 רולדות רגילות בתבנית סטנדרט)
  • אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות חום עליון תחתון כ10 דקות.
  • לאחר שהיא מתקררת מעט, נהפוך אותה ונסיר את נייר האפייה, נניח מעל מגבת ונגלגל. נצנן אותה לגמרי שהיא מגולגלת.

 

לקרם:

  • נמיס שוקולד במיקרו.
  • נקציף את השמנת המתוקה, נעביר 2 כפות קצפת לשוקולד ונערבב במהירות (חשוב לעשות את הפעולה מהר כדי שלא יהיו גושים של שוקולד)
  • נוסיף עוד 2 כפות ונערבב נוסיף את שאר הקצפת ונקפל את הכל יחד עד לקבלת קרם אחיד.
  • נמרח על הרולדה ונגלגל נוסיף מלא m&m נקפיא חצי שעה.
  • נכין גנאש – נמיס יחד במיקרו שמנת ושוקולד כדקה/דקה וחצי ונערבב עד להמסה ואיחוד.
  • נשפוך מעל הרולדה ונקשט:)
  • שומרים בכלי אטום במקרר עד 6 ימים או במקפיא עד 3 שבועות

 

תהנווו מלאאא❤️

 

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: