רולדת פחזניות פרווה מהממת לסופ״ש!
אני תמיד מחפשת קינוחים שטעימיםםםם בגרסת הפרווה שלהם והעוגה הזאת פשוט מהממתתת:)
אני משתמשת בנטורינה בטעם חמאה – תחליף פרווה לחמאה עם טעם ומרקם מדהים!
פרסום ממומן בשיתוף שמרית.
מצרכים:
250 מ״ל מים (כוס מדידה)
100 גרם נטורינה בטעם חמאה
5 גרם מלח (קורט)
20 גרם סוכר (כף)
150 גרם קמח לבן (כוס)
210 גרם ביצים טרופות – כ4 ביצים L (מוסיפים בהדרגה)
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות טורבו.
מניחים בסיר את המים,, הנטורינה, המלח והסוכר ומניחים מעל אש נמוכה, תוך כדי ערבוב, עד לרתיחה.
מוסיפים מיד את כל הקמח בבת אחת.
מערבבים בעזרת כף עץ במהירות את התערובת
ממשיכים לערבב נמרצות 2 דקות לקבלת גוש בצק.
מעבירים את התערובת לקערת המיקסר ומערבבים בעזרת וו גיטרה.
כשהתערובת מעט התקררה (בערך 5 דקות) מוסיפים כשליש מכמות הביצים ומערבבים לתערובת אחידה.
חוזרים על הפעולה עד לסיום הוספת הביצים תוך תשומת לב לבצק ולמרקם שלו. שימו לב שהוא צריך להיות סמיך וקרמי בדיוק כמו בסרטון.
מעבירים כף גדושה מהתערובת לשקית זילוף עם חור קטנטן ומזלפים טיפות קטנטנות של פחזניות שישמשו אותנו לקישוט.
את שאר התערובת מעבירים לשקית זילוף עם חור בינוני ומזלפים פסים צמודים על גבי תבנית עם נייר אפייה.
מורידים את חום התנור ל180 מעלות ואופים כל מגש בנפרד – את מגש הרולדה כ25 דקות ואת המגש עם המיני פחזניות כרבע שעה.
כשהרולדה יוצאת מהתנור – מכסים במגבת ומצננים לגמרי.
מילוי קצפת שוקו:
250 מ״ל שמנת צמחית
2 כפות פודינג בטעם שוקולד
מילוי קצפת וניל:
250 מ״ל שמנת צמחית
2 כפות פודינג וניל
מקציפים את המצרכים לקרמים יציבים.
מורחים על חצי מהרולדה את קרם השוקו ועל החצי השני את קרם הוניל.
מגלגלים לרולדה.
מכניסים למקפיא לרבע שעה, בינתיים מכינים גנאש.
לגנאש- 100 גרם שוקולד מריר + 100 מ״ל שמנת צמחית – ממיסים כ2 דקות במיקרו:)
מוזגים מעל העוגה. מקשטים במיני פחזניות ואבקת סוכר.
שומרים במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד חודש.
בתיאבון💙



















