צילמתי אחד לאחד בקפה לנדוור… וכמובן מנסה להכין את הרוזלך שלהם אחד לאחד!
מצרכים ל40 רוזלך קטנים:
- 600 גרם קמח (6 כוסות חד פעמי שקוף)
- כפית שמרים יבשים
- 2 כוסות מים (חד פעמי שקוף)
- רבע כוס שמן זית
- חצי כפית מלח
*לא שמים סוכר בבצק. זה הקטע של הרוזלך, הבצק מלוח והמילוי מתוק.
- למריחה- נוטלה/ממרח לוטוס
אופן ההכנה:
- בקערת המיקסר (אפשר גם עם הידיים) נשים קמח ושמרים.
- נערבל ונוסיף בהדרגה מים (עדיף פושרים, זה יעזור לתפיחה:)
- לאחר מכן נוסיף את השמן.
- כשהבצק מתאחד נוסיף מלח ונמשיך ללוש לפחות 10 דקות להתפתחות גלוטן בבצק (מה שיבטיח לנו בצק רך ואוורירי)
- ניתן לבצק לתפוח עד הכפלת הנפח.
- לחלק את הבצק ל4 כדורים וניתן להם לנוח רבע שעה.
- נרדד כל כדור למלבן ארוך, נמרח נוטלה , נגלגל ונהדק.
- נחתוך לרוזלך שווים, נניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- נמרח חמאה מומסת ונכניס לתנור שחומם מראש לחום הגבוהה ביותר (בדרך כלל 250 מעלות) כ7 דקות.
- נשים מעל אבקת סוכר:)
- אוכלים כשזה יוצא מהתנור😍
המלצה- אני מקפיאה את הרוזלך לפני האפייה וכשבא לי רוזלך או שבאים אורחים אני מוציאה ואופה (קצת יותר מ7 דקות כי זה קפוא:)
בתיאבוןןןן
מחכה לתמונות שלכם❤️
אוהבת מלא❤️



















