קרואסטה – קסטה קרואסון מעוך

קרואסטה😍
טרנד הקרואסון המעוך בקסטה😍
עם גלידת וניל במרכז, ביס חלוםםםםם ותראו כמה שזה קללל להכנה עם הבצק עלים של שמרית, מרודד, מצונן, מוכן ונוח לעבודה, ותמידדד כיף שיש בצק בשלוף במקרר😌


פרסום ממומן בשיתוף שמרית.

 

מצרכים ל8 מיני קסטות או 6 קסטות גדולות
(אפשר להכפיל מתכון😛)
חבילת בצק עלים שמרית
100 גרם חמאה מומסת
2 כפות אבקת סוכר לפיזור

לגלידה:
500 מ״ל שמנת להקצפה
4 כפות פודינג וניל
שליש פחית חלב מרוכז (130 גרם)
כפית מחית/תמצית וניל

לטבילה:
100 גרם שוקולד לבן מומס
100 גרם שוקולד חלב מומס
קישוטים לבחירה- אגוזים, סוכריות ומה שבא לכם:)

אופן ההכנה:
מורחים את בצק העלים בחמאה מומסת.
חותכים למשולשים בגודל הרצוי (אני חתכתי ל12 משולשים שיצרו 6 קסטות יחסית גדולות, אפשר משולשים קטנים יותר ואז יצאו לכם מיני קסטות)
מגלגלים כל משולש לקרואסון.
מניחים על תבנית האפייה ומפדרים מעל באבקת סוכר.
מניחים מעל הקרואסונים נייר אפייה ותבנית עם משקולת. לוחצים.
בעצם המשקולת תשמור על הדקיקות במהלך האפייה, שהקרואסונים לא יתנפחו (כל קטניה עובדת פה, אני שמה אורז, שומרת אותו תמיד בשקית וזה משמש אותי כמשקולת קבועה לטארטים)
אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות,
20 דקות מצד אחד, מוציאים, הופכים את הקרואסונים ואופים עוד 15 דקות מהצד השני עד להזהבה.
מצננים לטמפרטורת החדר ומכינים את הגלידה.

מקציפים שמנת, פודינג ומחית וניל לקרם יציב. מוסיפים חלב מרוכז ומערבבים בתנועות קיפול.
מעבירים לשקית זילוף.
מזלפים בנדיבות מעל קרואסון אחד וסוגרים עם קרואסון נוסף.
מיישרים.
מכניסים להקפאה של 4 שעות לפחות.
טובלים בתוספות.
שומרים בכלי אטום במקפיא עד חודש.
תהנו❤️

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן