קראנץ׳ פילו פטה מהמםםם והכי טעים שיש!
עם הגבינות בוטיק המדהימות של משק יעקבס😛😍
גאה להצטרף לנבחרת משפיענים של משק יעקבס, הולכת להיות שנה מלאהההה במתכונים מדהימים🫶🏼
פרסום ממומן בשיתוף משק יעקס
ל2 רולדות:
חבילת דפי פילו
100 גרם חמאה מומסת
למלית:
450 גרם גבינת שמנת משק יעקבס
2 ביצים
4 כפות קמח
200 גרם מוצרלה מגורדת משק יעקבס
200 גרם פטה עיזים מפוררת משק יעקבס
דבש להגשה
אופן ההכנה:
נערבב יחד את כל מצרכי המילוי.
נמרח דף פילו בחמאה ונניח מעל דף נוסף.
נמרח שכבה דקה של מילוי, נפורר מעל פטה עיזים ונניח מעל דף פילו נוסף. נחזור על הפעולה – 2 דפי פילו, מילוי, 2 דפי פילו (סך הכל 6 דפים בכל רולדה)
נמרח את הדף האחרון בחמאה ונגלגל לרולדה.
נחתוך את הרולדה לחצי, נניח בצורת איקס x אחד על השני ונסדר לצורת בורג.
נניח בתבנית על גבי נייר אפייה.
נכניס לתנור שחומם מראש ל190 מעלות כחצי שעה , עד שהמאפה שחום ויפה.
נגיש עם דבש ונהנה מביס חלומי וקריספי!!!!
אין בעיה להכין יום – יומיים מראש, לשמור במקרר ולחמם בתנור (הקריספי חוזר בחימום)
🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼



















