חג פורים שמחחח לכולםםםם
האמת שהמתכון הזה מושלם גם לימי הולדת ומסיבות!
הכי פשוט בעולם!
טיפ לעצלנים;) – אפשר להכין את העיגולים גם עם עוגות מוכנות וקנויות💃🏻😛
מצרכים לבלונדיז (בראוניז משוקולד לבן) 12 יחידות: – כוס מדידה- כוס חד פעמי שקוף:
- 200 גרם שוקולד לבן
- 150 גרם חמאה
- 3 ביצים
- 2 כפות סוכר חום
- חצי כוס סוכר לבן (70 גרם)
- 100 גרם קמח (כוס חדפ)
מצרכים לגביעי גלידה:
- לקרם- 250 מל שמנת מתוקה+כף פודינג וניל+צבע מאכל ג׳ל ורוד
- 100 גרם שוקולד לבן לציפוי
- סוכריות צבעוניות
- כדורי רפאלו
אופן ההכנה:
- ממיסים המיקרו שוקולד&חמאה.
- מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
- מוסיפים בהדרגה את הביצים בערבוב מהיר.
- מנפים פנימה את הקמח ומערבבים לאיחוד.
- מעבירים לתבנית (קוטר 20/20) אפשר גם 2 אינגליש קייק.
- אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ25 דקות:)
- לקצפת- 250 מל שמנת מתוקה + כף פודינג וניל ומעט צבע מאכל ג׳ל ורוד.
- מקציפים הכל ביחד לקרם יציב
מרכיבים את הגביע:
- גביע של גלידה
- זילוף הקרם עד חצי הגובה
- מכניסים את הבלונדיז
- סוגרים בקצפת
- טובלים בשוקולד לבן מומס עם צבע מאכל לשוקולד
- טובלים בסוכריות
- מוסיפים מעל כדור רפאלו או פררו רושה!
- שומרים בכלי אטום במקרר (רצוי להרכיב את הכל באותו היום שמגישים כי הגביע סופג לחות מהקרם:)
- אופצייה שישמר לכם בכל זאת- תצפו את הגביעים מבפנים בצימקאו מומס ותקררו. שהצימקאו מתקשה תמלאו את הגביעים… ישמר לכם מעולה במקפיא עד ההגשה❤️
תהנו מלאאאא
אוהבת
שירן❤️



















