קינוח כובע ליצן

חג פורים שמחחח לכולםםםם
האמת שהמתכון הזה מושלם גם לימי הולדת ומסיבות!
הכי פשוט בעולם! 
טיפ לעצלנים;) – אפשר להכין את העיגולים גם עם עוגות מוכנות וקנויות💃🏻😛

מצרכים לבלונדיז (בראוניז משוקולד לבן) 12 יחידות: – כוס מדידה- כוס חד פעמי שקוף:

  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 150 גרם חמאה
  • 3 ביצים
  • 2 כפות סוכר חום
  • חצי כוס סוכר לבן (70 גרם)
  • 100 גרם קמח (כוס חדפ)

מצרכים לגביעי גלידה:

  • לקרם- 250 מל שמנת מתוקה+כף פודינג וניל+צבע מאכל ג׳ל ורוד
  • 100 גרם שוקולד לבן לציפוי
  • סוכריות צבעוניות
  • כדורי רפאלו

אופן ההכנה:

  • ממיסים המיקרו שוקולד&חמאה. 
  • מוסיפים את הסוכר ומערבבים. 
  • מוסיפים בהדרגה את הביצים בערבוב מהיר. 
  • מנפים פנימה את הקמח ומערבבים לאיחוד. 
  • מעבירים לתבנית (קוטר 20/20) אפשר גם 2 אינגליש קייק. 
  • אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ25 דקות:)
  • לקצפת- 250 מל שמנת מתוקה + כף פודינג וניל ומעט צבע מאכל ג׳ל ורוד. 
  • מקציפים הכל ביחד לקרם יציב

מרכיבים את הגביע:

  • גביע של גלידה
  • זילוף הקרם עד חצי הגובה
  • מכניסים את הבלונדיז
  • סוגרים בקצפת
  • טובלים בשוקולד לבן מומס עם צבע מאכל לשוקולד
  • טובלים בסוכריות
  • מוסיפים מעל כדור רפאלו או פררו רושה!
  • שומרים בכלי אטום במקרר (רצוי להרכיב את הכל באותו היום שמגישים כי הגביע סופג לחות מהקרם:)
  • אופצייה שישמר לכם בכל זאת- תצפו את הגביעים מבפנים בצימקאו מומס ותקררו. שהצימקאו מתקשה תמלאו את הגביעים… ישמר לכם מעולה במקפיא עד ההגשה❤️

תהנו מלאאאא
אוהבת 
שירן❤️

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן