פנקייק שיש יפני

מלאא זמן שבא לי להכין את המתכון המושלם הזה!!! פנקייק יפני עבה, אוורירי וטעים למות!

מצרכים: (כוס חד פעמי שקופה)

  • 100 גרם שמנת חמוצה (אפשר להמיר בחלב.. לגרסה פרווה חלב סויה)
  • חצי כוס חלב
  • 25 גרם חמאה מומסת (מחמאה לגרסת פרווה) 
  • 2 חלמונים
  • 3/4 כוס קמח תופח (או קמח רגיל עם כפית אבקת אפייה)
  • כפית קקאו
  • 3 חלבונים
  • 3 כפות סוכר

אופן ההכנה:

  • בקערה נערבב שמנת חמוצה, חלב, חלמונים, חמאה מומסת וקמח עד לבלילה אחידה. 
  • נעביר רבע מהתערובת לקערה נפרדת ונוסיף לה כפית קקאו. 
  • בקערת המיקסר נקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב מאוד. 
  • נקפל את החלבונים לתערובת הלבנה ב2 פעמים ונשאיר קצת מהקצף לתערובת החומה. 

אני עשיתי בסיר קטן פנקייקס יחסית גדולים (קוטר 14) 

אפשר לעשות במחבת קטנה, אפשר לעשות מיני פנקייקס קטנים (פשוט לפזר מהתערובת תלוליות קטנות במחבת גדולה)

  • אם אתם עושים כמוני – גדולים – משך ההכנה 5-7 דקות על אש נמוכה עד שקיסם שננעץ יוצא יבש. אין צורך להפוך את הפנקייק הגדול. מיני פנקייקס- על אש נמוכה עד שנוצרות בועות קטנות ואז הופכים לצד השני לעוד דקה. 

אתם חייבים להכין את הדבר המושלם הזה!!!

תהנו😍❤️

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: