פנקייק סופלה יפני עם טריק

 

פנקייק סופלה יפני, אוורירי ופלאפי בטירוף עם טריק מגניבבבב שכולם יכולים להכין!

 

מצרכים ל4 יחידות גבוהות כמו בסרטון:

  • רבע כוס חלב (60 מל) אפשר מים לפרווה
  • חלמון
  • 25 גרם חמאה מומסת (או 2 כפות שמן לפרווה)
  • כפית תמצית וניל
  • 4 כפות גדושות קמח (65 גרם)
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • 3 חלבונים
  • 4 כפות סוכר
  • מכינים את הרינגים לפי הסרטון (אם יש לכם רינגים בבית כמובן שאפשר להשתמש בהם)
  • משמנים הייטב את הרינגים בספריי שמן בקערה מערבבים חלב, חלמון, חמאה ותמצית וניל.
  • מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים לאיחוד.
  • במיקסר מקציפים חלבונים עם סוכר בהדרגה עד לקצף יציב (אם אין לכם מיקסר אפשר גם עם מטרפה, זה יקח קצת יותר זמן)
  • מעבירים שליש מהקצף לתערובת השנייה ומערבבים.
  • מוסיפים את שאר הקצף ומערבבים בתנועות קיפול.
  • מעבירים לשקית זילוף (לא חובה אבל זה נוח)
  • שמים את הרינגים על המחבת (לשמן גם את המחבת טיפה)
  • ממלאים עד 2/3 מהגובה מטפטפים טיפות של מים על המחבת ליצור אדים שיתנו לחות לפנקייקים וסוגרים את המכסה – 8 דקות על אש נמוכה (לא לפתוח את המכסה ב8 דקות הראשונות, לאחר 8 דקות אם הפנקייק ממש רטוב למעלה תסגרו לעוד 2 דקות)
  • הופכים את הפנקייק עם הרינגים ומכסים ל4 דקות נוספות מצננים מעט ומקלפים את הרינג:)
  • שמים איזה תוספת שרוצים ונהנים מביס מושששש!!!!

 

בתיאבוןןן (:

 

 

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: