פאי רועים בתוך תפוח אדמה

פאי רועים בתוך תפוח אדמה😛

בשר עם פירה זה השילוב המושלם!
אני מכינה מלאאא פירה, וכדי להפוך אותו לפרווה אני משתמשת קבוע בנטורינה בטעם חמאה!
הטעם והמרקם הופך את הפירה למושלם לא פחות מפירה חלבי!

פרסום ממומן בשיתוף שמרית. 

מצרכים ל8 יחידות:
8 תפוחי אדמה גדולים מזן באטר (או תפוח אדמה ״גורמה״)
40 גרם נטורינה בטעם חמאה
2 חלמונים
חצי כפית מלח

לבשר:
500 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
1 גזר קצוץ דק
2 שיני שום כתוש
1 כף פפריקה מתוקה
רבע כפית פלפל שחור
2 כפות רסק עגבנית
כוס מים

אופן ההכנה:
נשים את תפוחי האדמה בנייר כסף עם מעט שמן ומלח גס.
נסגור הייטב. נכניס לתנור שחומם ל200 מעלות כשעה וחצי להתרככות (בודקים עם מזלג שקל לנעוץ)
מצננים.
מכינים את המילוי:
מטגנים בצל וגזר כ5 דקות, מוסיפים בשר וממשיכים בטיגון עד שהוא מחליף את צבעו. מוסיפים תבלינים, רסק ומים מערבבים וסוגרים את הסיר ל10 דקות.
מצננים.

מרכיבים:
יוצרים חריץ בתפוח האדמה, מרוקנים את התכולה (לא לגמרי, חשוב להשאיר דפנות כדי שהוא יהיה יציב)
מועכים לפירה חלק.
מוסיפים נטורינה בטעם חמאה (מחוממת 20 שניות במיקרו)
חלמונים ומלח. מערבבים לאיחוד.
מעבירים לשקית זילוף (לא חייב, אפשר למרוח עם כפית)
ממלאים את תפוחי האדמה במלית הבשר.
מזלפים מעל את הפירה.
מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות ל10-20 דקות עד להשחמה.
מנה מושלמת!
שומרים במקרר עד 3 ימים.

תהנו❤️

 

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן