פאדג' מוס רובי

מצרכים לתבנית בקוטר 18

לפאדג׳:

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • חצי כוס סוכר (100 גרם)
  • רבע כוס קקאו (3 כפות)
  • 3 ביצים L
  • קורט מלח

למוס רובי:

  • 3 חפיסות שוקולד רובי ופולי קקאו מקורמלים (270 גרם)
  • 6 גרם ג׳לטין
  • 30 מ״ל מים
  • 150 מ״ל שמנת מתוקה
  • להקצפה- 600 מ״ל שמנת מתוקה
  • כפית מחית/תמצית וניל

לגנאש:

  • גנאש מריר:70 גרם שוקולד מריר + 70 מ״ל שמנת מתוקה.
  • גנאש רובי: 70 גרם שוקולד רובי + 35 מ״ל שמנת מתוקה.

אופן ההכנה:

  • לפאדג׳ – בקערה נמיס שוקולד + חמאה במיקרו כדקה וחצי. נערבב לאיחוד להמסה מלאה. נוסיף את שאר המצרכים ונערבב היטב לתערובת אחידה.
  • נעביר לתבנית בקוטר 20.
  • נאפה בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ20 דקות.
  • נקרר לגמרי את הפאדג׳.

למוס: (מכינים לאחר שהפאדג׳ התקרר)

  • נשרה את הג׳לטין במים כ10 דקות עד שהוא סופח את הנוזלים.
  • בקערה נמיס במיקרו את השוקולד רובי עם 150 מ״ל שמנת מתוקה בפולסים של 30 שניות עד שהתערובת נמסה. מערבבים לאיחוד.
  • ממיסים את הג׳לטין 10 שניות במיקרו ומוסיפים לתוך תערובת השוקולד. מערבבים הייטב.
  • בקערת המיקסר מקציפים 600 מ״ל שמנת מתוקה עם כפית מחית/תמצית וניל למרקם יוגורט.
  • מקפלים ב3 פעמים את הקצפת לתוך השוקולד.
  • בעזרת רינג או תבנית 18 – קורצים את הפאדג׳ כך שמתקבל עיגול מדוייק.
  • מניחים את הפאדג׳ בתחתית התבנית ושופכים מעל את המוס. מכניסים למקפיא ל6 שעות לפחות עד שהוא קפוא לגמרי.

מכינים גנאש:,

  • ממסים את השוקולדים והשמנת במיקרו בפולסים של 30 שניות עד שהם נמסים לגמרי. מערבבים, מעבירים לשקיות זילוף וגוזרים חור קטן. יוצרים טפטופים חום & ורוד מסביב לעוגה ומשאריות הגנאש יוצרים כתמים על גבי המוס. מקשטים בשוקולד רובי, פניני שוקולד ומה שאוהבים:)
  • שומרים במקפיא עד חודש או במקרר עד 6 ימים (אחרי הוספת הגנאש אפשר כבר לשמור במקרר כדי שהעוגה תפשיר)

בתיאבון❤️

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: