עוגת קסטה קינדר בואנו

מתכון לתבנית אינגליש קייק

למחית קינדר:

  • 6 אצבעות קינדר בואנו (6 יחידות/3 חבילות של זוג)
  • 25 גרם חמאה מומסת
  • טוחנים אותם יחד למרקם אחיד.

לגלידה:

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 500 מל׳ שמנת מתוקה
  • 1/3 פחית חלב מרוכז (5 כפות)

להרכבה:

  • ביסקוויט קסטה או ביסקוויט פתיבר רגיל
  • חלב לטבילה
  • 2 קינדרים להחביא בפנים😉

לציפוי: 300

  • גרם שוקולד חלב + 70 גרם חמאת קקאו (או 3 כפות שמן)
  • הציפוי לא חובה אבל כמובן מוסיף!

אופן ההכנה:

  • ממיסים את השוקולד חלב במיקרו. מוסיפים לשוקולד את המחית בואנו שהכנו. במיקסר מקציפים שמנת למרקם יציב ומוסיפים את החלב המרוכז בהדרגה. מערבבים לאיחוד. מוסיפים את הקצפת לשוקולד בהדרגה ובמהירות בתנועות קיפול.

מרכיבים:

  • טובלים ביסקוויטים בחלב ומניחים בתבנית אינגליש. מוסיפים מהגלידה. שמים במרכז את הקינדרים, מוסיפים עוד גלידה , שוב שכבה של ביסקוויטים ושוב גלידה. 
  • מקפיאים לפחות ל6 שעות (כדאי אפילו יותר שזה יצא מושלם) אחרי שהגלידה קפואה מחלצים. 
  • אם עשיתם ברינג אפשר לחלץ עם ברנר או מגבת טבולה במים רותחים מסביב לרינג. 
  • אם עשיתם בחד פעמי- אפשר פשוט לגזור את התבנית ולחלץ.
  • ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו, מניחים את הגלידה על רשת ושופכים מעל את השוקולד המומס. אני קישטתי בפסים של שוקולד מריר ואגוזי לוז מסוכרים צבועים באבקת זהב.

תהנווו❤️

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: