It’s my birthday💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
העוגה האהובה עליי – מילפיי!
על בסיס בצק פילו, קריספייייייי
עם הבצק פילו של שמרית, מצונן שנמצא במקררים,
הדפים נפרדים אחד אחד וכל כך כיף לעבוד איתו!
פרסום ממומן בשיתוף שמרית
מצרכים לעוגת 2 מספרים (קצת יותר קטנים מA4) או מספר אחד בגודל A3:
חבילת דפי פילו שמרית
150 גרם חמאה מומסת
רבע כוס סוכר חום דמררה לפיזור
לקרם:
250 גרם גבינת מסקרפונה
500 מ״ל שמנת להקצפה
4 כפות פודינג וניל
כפית מחית/תמצית וניל
אבקת סוכר לפיזור
אופן ההכנה:
נמרח דף פילו בחמאה, נפזר מעל מעט סוכר חום ונניח מעל דף נוסף. נהדק ונחזור על הפעולה עם 3 דפים נוספים (סך הכל 4 שכבות)
נניח מעל מספרים מקרטון/נייר מודפסים ונחתוך מסביב בעזרת סכין חדה.
נחזור על הפעולה שוב וניצור 6 מספרים (3 שכבות לכל מספר)
נניח בתבנית אפייה.
נניח מעל נייר אפייה נוסף ומעל עוד תבנית (שתגרום לבצק להשאר שטוח)
נכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל5-7 דקות עד שהמספרים שחומים מאוד.
מצננים לטמפרטורת החדר ואז אפשר להרים אותם.
לקרם – נקציף את כל המצרכים יחד לקרם יציב.
נזלף שכבה ראשונה על המספרים.
נניח מעל עוד שכבת מספרים ונזלף מעל עוד שכבה.
נסגור עם שכבת מספרים ונפדר באבקת סוכר.
רצוי להרכיב את העוגה ביום ההגשה.
תהנו😍❤️