עוגת הקסם – עוגת אוראו מ3 מצרכים

עוגה מדהימההה משלושה מצרכים בלבד! אני עד עכשיו בשוקקק שזה עובד!!

מצרכים:

  • 350 גרם עוגיות אוראו או כל עוגיית סנדוויץ' אחרת (2 חבילות)
  • 250 מל' חלב – 1 כוס מדידה (אפשר גם חלב סויה אם בא לכם פרווה)
  • כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

  • מפרידים את העוגיות מהקרם.
  • את הקרם שומרים ואת העוגיות טוחנים לאבקה ( אפשר גם לשבור עם מערוך)
  • מוסיפים לאבקה את החלב ב2 נגלות ומערבבים.
  • מוסיפים אבקת אפייה ומערבבים.
  • אני עשיתי בתבנית סיליקון בקוטר 18, העוגה מתאימה לכל תבנית בקוטר 16, 18 או 20 – תבנית גדולה יותר תצטרך הכפלת כמויות) אפשר אפילו בסיר ג'חנון או חמגשית חד פעמית! א
  • אם אתם עושים בתבנית אחרת שהיא לא סיליקון- חשוב לשמן טוב טוב עם חמאה או ספריי שמן.

אפייה באדים:

  • שמים סיר גדול ובתוכו מכסה של סיר ג'חנון או קערה קטנה והפוכה שעמידה בחום.
  • מוסיפים כוס מים ועל הקערה או המכסה- שמים את העוגה.
  • סוגרים את הסיר ולא פותחים 20 דקות (על אש בינונית)
  • לאחר 20 דקות בודקים שהעוגה מוכנה עם קיסם שננעץ ויוצא יבש.

אם אתם אופים בתנור:

  • תחממו מראש את התנור ל170 מעלות ותניחו את תבנית העוגה בתוך תבנית התנור ותוסיפו בתבנית התנור מים רותחים.
  • העוגה חייבת סביבה של אדים כדי לצאת רכה.
  • בתנור- 20-30 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

בגלל שעשיתי בתבנית סיליקון:

  • הקפאתי את העוגה שעתיים כדי לחלץ אותה…
  • אם אתם עושים בכל תבנית אחרת רגילה- אתם לא חייבים להקפיא אלה רק לחכות שהעוגה תתקרר.
  • מקשטים עם קרם האוראו:)זוכרים את הקרם שהפרדנו מהאוראו? פשוט תערבבו אותו , שימו בשקית זילוף ותזלפו:) בלי להוסיף כלום:)
  • שומרים בטמפרטורת החדר עד 5 ימים:)

היא מהממת ועם טעם עשיר של אוראו:) תהנו:)

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: