מצרכים לתבנית אינגליש קייק או רינג 30*10:
- 500 מל שמנת מתוקה
- חצי כוס קרם קוקוס (מפחית אחת ששמים במקרר לילה לפני, משתמשים בחלק השומני שצף)
- 4 כפות פודינג וניל
- 2 כפות גדושות ריבת חלב
- 15 ביסקוויטים
- חלב לטבילה
לגנאש:
- 150 גרם שוקולד לבן
- 60 מל שמנת מתוקה
ריבת חלב יציבה לקישוט, אני קישטתי במיני אלפחורס:) המתכון של האלפחורס בהיילייטס:)
אופן ההכנה:
- בקערת המיקסר מקציפים שמנת, קרם קוקוס ופודינג לקצפת יציבה.
- מחלקים ל2 קערות.
- בקערה אחת מוסיפים 2 כפות ריבת חלב ומערבבים לאיחוד בתנועות קיפול.
מרכיבים:
- טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתחתית התבנית.
- מורחים מעל את קרם ריבת החלב ומניחים מעל עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב.
- מורחים מעל את קרם הקוקוס ומשאירים מקום לגנאש:)
- מכניסים למקפיא לשעה.
מכינים גנאש:
- ממיסים יחד שוקולד ושמנת במיקרו בפולסים של 30 שניות ומערבבים עד לאיחוד.
- שופכים מעל העוגה. מזלפים ריבת חלב בצורה חופשית ומקשטים:)
- אם עשיתם בחד פעמי- בשלב הזה אתם יכולים לשמור במקרר , העוגה הכי שווה אחרי 3 שעות לפחות במקרר כשהביסקוויטים מתרככים.
- אם עשיתם ברינג- תקפיאו את העוגה 3 שעות לפחות. תחלצו בעזרת ברנר או מגבת עם מים חמים מסביב לרינג:)
שומרים במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד 3 שבועות:)
תהנו מלאאאא
ותכינו! היא מושלמת!