עוגת ביסקוויטים אלפחורס

מצרכים לתבנית אינגליש קייק או רינג 30*10:

  • 500 מל שמנת מתוקה
  • חצי כוס קרם קוקוס (מפחית אחת ששמים במקרר לילה לפני, משתמשים בחלק השומני שצף)
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 2 כפות גדושות ריבת חלב
  • 15 ביסקוויטים
  • חלב לטבילה

לגנאש:

  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 60 מל שמנת מתוקה

ריבת חלב יציבה לקישוט, אני קישטתי במיני אלפחורס:) המתכון של האלפחורס בהיילייטס:)

אופן ההכנה:

  • בקערת המיקסר מקציפים שמנת, קרם קוקוס ופודינג לקצפת יציבה.
  • מחלקים ל2 קערות.
  • בקערה אחת מוסיפים 2 כפות ריבת חלב ומערבבים לאיחוד בתנועות קיפול.

מרכיבים:

  • טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתחתית התבנית.
  • מורחים מעל את קרם ריבת החלב ומניחים מעל עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב.
  • מורחים מעל את קרם הקוקוס ומשאירים מקום לגנאש:)
  • מכניסים למקפיא לשעה.

מכינים גנאש:

  • ממיסים יחד שוקולד ושמנת במיקרו בפולסים של 30 שניות ומערבבים עד לאיחוד.
  • שופכים מעל העוגה. מזלפים ריבת חלב בצורה חופשית ומקשטים:)
  • אם עשיתם בחד פעמי- בשלב הזה אתם יכולים לשמור במקרר , העוגה הכי שווה אחרי 3 שעות לפחות במקרר כשהביסקוויטים מתרככים.
  • אם עשיתם ברינג- תקפיאו את העוגה 3 שעות לפחות. תחלצו בעזרת ברנר או מגבת עם מים חמים מסביב לרינג:)

שומרים במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד 3 שבועות:)

תהנו מלאאאא

ותכינו! היא מושלמת!

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: