מיני סיגר בשר פטנט
מהיר ומושלם, אפשר גם לאפות בתנור!!!!
השתמשתי בבצק כיסונים המעולהההה של שמרית,
שהפך להיות מצרך בסיסי בבית שלי, כל כך קל וכיף שיש בצק במקרר בשלוף שאפשר להכין איתו מה שרוצים במיידית!
פרסום ממומן בשיתוף שמרית.
מצרכים ל40 יח׳:
חבילת בצק כיסונים של שמרית
500 גרם בשר טחון עם מעט שומן
בצל בינוני מגורד וסחוט מנוזלים
צרור כוסברה קצוץ דק
2 שיני שום כתוש
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית תבלין ראס אל חנות
רבע כוס שמן
אופן ההכנה:
בקערה נערבב הייטב את כל מצרכי הבשר.
נעביר לשקית זילוף ונגזור פתח בינוני.
נפתח את בצק הכיסונים ונמלא אחד אחד,
נזלף מהמלית, נמרח מים בקצוות ונגלגל לסיגר.
נטגן כ4 דקות בשמן חם מאוד או נרסס בספריי שמן ונעביר לתנור טורבו שחומם ל180 מעלות כ20 דקות.
נגיש לצד טחינה/רוטב פטריות
ויש לכם סיגרים מושלמים וקלים מאוד להכנה!
תהנו🫶🏼



















