מיני לזניה בתבנית מאפינס

שבועות התחלנו💃🏻 מיני לזניה בתבניות מאפינס😍
5 דקות עבודה
20 דקות אפייה
ויש לכם מנה מושלמת ומהירה בזכות בצק הפסטה המצונן של שמרית, ללא חומרים משמרים, בצק מעולה ומרודד (לא צריך מכונת פסטה😍) שאפשר לעשות איתו כל צורת פסטה אפשרית!

מצרכים ל15 יחידות:
חבילת בצק פסטה מצונן שמרית
רוטב פיצה מוכן
100 גרם צהובה/מוצרלה מגורדת לטופינג של הלזניה

לתערובת הגבינות:
250 גרם גבינת ריקוטה
150 גרם צהובה/מוצרלה מגורדת
50 גרם פרמז׳ן מגורדת
ביצה אחת
כפית שטוחה מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית אגוז מוסקט טחון
מערבבים יחד את כל המצרכים.

מרכיבים:
חותכים את בצק הפסטה לריבועים.
דוחפים כל ריבוע לתוך תבנית המאפיס,
מוסיפים כפית רוטב פיצה,
כפית גדושה מתערובת הגבינות,
עוד ריבוע פסטה,
רוטב עגבניות
ומפזרים מעל גבינת מוצרלה.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דקות להשחמה.
מגישים חם (אין בעיה להכין מראש ולחמם)

מנה היסטרית לשבועות או סתם לארוחת צהריים/ערב
תהנו💙

פרסום ממומן בשיתוף שמרית. 

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן